Connect with us

ALL MEDIA

“Oamenii Deltei” primesc ajutorul nostru

Published

on

 

Televiziunea Română a finalizat campania OAMENII DELTEI. Timp de o lună şi jumătate, TVR a încercat, prin programe speciale, să sensibilizeze opinia publică faţă de locuitorii din zonele izolate ale Deltei Dunării, oameni care la începutul secolului al XXI-lea se zbat în sărăcie.

În acestă perioadă TVR a reuşit să strângă 44.000 de euro în urma sms-urilor trimise de către toţi cei care au vrut să dea o mână de ajutor. Banii donaţi vor fi folosiţi în totalitate pentru proiectele din cadrul campaniei OAMENII DELTEI. Astfel, vor continua reparaţiile la singura unitate de învăţământ din zonă, şcoala din Letea, iar 20 de elevi, care termină clasa a VIII a, vor fi ajutaţi cu burse timp de 4 ani pentru a putea merge în continuare la şcoală.

Printre cei care au sărit în ajutorul oamenilor din Deltă se numără Crucea Roşie care va dona1.200 de kilograme de alimente de bază pentru familiile nevoiaşe din zonă. La acestea se adaugă jucării pentru cei mici şi 100 de articole noi de îmbrăcăminte pentru adulţi.

Tot prin intermediul Crucii Roşii localnicii vor beneficia de controale oftalmologice, iar cei care au probleme cu vederea vor primi câte o pereche de ochelari.

Liderul grupurilor de spitale private din Turcia, Acibadem, va dona o cantitate impresionantă de medicamente şi produse medicale.

Şi Intersport şi Carrefour s-au alăturat campaniei TVR, cu articole de încălţăminte şi produse alimentare. La toate acestea se adaugă jucării în valoare de 2000 de euro oferite de Generalitat Valencia I.V.E.X.

împreună cu Asociaţia Patronatelor Spaniole de Jucării, precum şi cărţi pentru copii şi tricouri din partea TVR.

De asemenea, în urma sponsorizărilor, 40 de copii din Deltă vor merge în tabăra, în vacanţa de vară.

Caravana TVR va pleca către Oamenii Deltei în data de 9 iunie. Pentru cei care vor să facă donaţii în continuare, conturile rămân deschise.

în lei BRD Tulcea IBAN:RO19BRDE370SV09392663700; în euro: BRD Tulcea IBAN:RO82BRDE370SV15402493700.

Televiziunea Română a lansat în primăvara anului 2009 campania OAMENII DELTEI, un proiect editorial unic în peisajul media din România, dedicat îmbunătăţirii vieţii şi educaţiei locuitorilor satelor izolate din Delta Dunării.

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending