Connect with us

Emisiuni

Oamenii sunt Lumina, la “România, te iubesc!”

Avatar

Published

on

După ce le va spune telespectatorilor ProTv Hristos a înviat! în direct de la Mănăstirea Sinaia, Alex Dima îi aşteaptă chiar de Paşte, într-o ediţie de sărbătoare a emisiunii România, te iubesc!. “Va fi o poveste care va împleti credinţa adevărată, curată, trăirea în mănăstire, curăţenia sufletească a unor oameni şi istorisiri despre mari cărturari”, a mărturisit corespondentul Ştirilor ProTv. “Vom vedea cum e viaţa de călugăr în mănăstirea Rohia şi vom merge pe urmele călugărului Nicolae Steinhardt. La Rohia a fost călugărit pe ascuns, departe de ochii Securităţii. Părintele Serafim, un înger de om, cel care l-a călugărit, vine cu mărturii tulburătoare”, a mai dezvăluit Alex Dima.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, ÎPS Iustinian al Maramureşului îşi deschide casa pentru telespectatorii ProTv. Despre invitatul său de onoare, Alex spune că “este unul dintre înţelepţii ortodoxiei româneşti. Are 91 de ani, iar 71 de ani a trăit în călugărie. El găseşte răspuns la întrebări care pentru noi sunt fără rezolvare”. Şi tot de Paşte, România, te iubesc! poposeşte în Libotin, unde maramureşenii vor da dovadă de trăire ortodoxă, voie bună, umor şi dăruire.

O lecţie de viaţă de la oameni extraordinari care trăiesc printre noi, chiar de Paşte, la România, te iubesc!, într-o ediţie specială realizată de Alex Dima.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending