Connect with us

UTILE

Oamenii sunt speranță, oamenii sunt lumină – un reportaj de Alex Dima, la România, te iubesc!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

În duminica Învierii, Alex Dima aduce o ediție de suflet România, te iubesc!: Oamenii sunt speranță, oamenii sunt lumină.

Valul uriaș de suferință care vine din Ucraina nu ne-a lăsat indiferenți. De două luni, românii răspund printr-un val de omenie. În Bucovina, preoții au fost în Vama Siret încă de la primii refugiați. Sunt și acum împărțiți în ture de câte opt ore. Oamenii și-au deschis casele și inimile în fața zecilor de mii de mame și copii care au fugit din calea războiului. Duminică, la România, te iubesc!, îi vedem cum s-au organizat, unde îi cazează, cum le pansează rănile sufletului.

„De-a lungul anilor, am arătat de mai multe ori minunea care se întâmplă în Așezământul de copii din Rădăuți. Ei bine, de două luni, Așezământul e cel mai mare hub din Bucovina unde ajung, se soretează și se distribuie ajutoare. În mare parte, darurile sunt sortate de copii. Vom trece și Ucraina cu un convoi umanitar. E o ediție de suflet, o ediție în care vedem cum Binele capătă formă”, a spus Alex Dima.

În fața unei cruzimi greu de închipuit, suntem datori să credem în bine! Un reportaj cu și despre oameni, duminică, la România, te iubesc!.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending