Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu vor primi distincția “Person of the Year – Romania” în cadrul premiilor E! People’s Choice Awards - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu vor primi distincția “Person of the Year – Romania” în cadrul premiilor E! People’s Choice Awards

Published

on

             Televiziunea E! Entertainment, companie parte din NBC Universal International Networks, ce transmite pe multiple platforme și este dedicată fenomenului pop culture, anunță astăzi că Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu vor primi distincția “Person of the Year – Romaniala ediția din 2020 a E! People’s Choice Awards. Carmen și Oana sunt recunoscute astfel pentru activitatea și realizările lor în calitate de fondatoare ale asociației Dăruiește Viață”, pentru campaniile de succes în sprijinul îmbunătățirii sistemului de sănătate din România.

 

Pentru prima data în istorie, E! va recunoaște un proiect de implicare socială din România prin intermediul noii categorii Person of the Year – Romania. Anul acesta, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu au fost selectate pentru munca, dedicarea și pasiunea lor de a ajuta la reconstrucția sistemului de sănătate pentru copiii și adulții cu patologii grave din România. În calitate de fondatoare ale asociației Dăruiește Viață”, ele se află în spatele multor campanii de strângere de fonduri precum #NoiFacemUnSpital și #ReușimÎmpreună.

 

              „Dincolo de rezultatul final al proiectului, Primul Spital de Copii construit exclusiv din donații, inițiativa #NoiFacemUnSpital a devenit un simbol al încrederii recâștigate în forțele proprii și în puterea pe care o avem atunci când ne unim pentru un vis comun. Ne bucurăm tare mult să vedem că vestea despre acest proiect ajunge la tot mai mulți oameni, chiar și în afara țării și îi așteptăm pe cât mai mulți să ni se alăture pe www.daruiesteviata.ro„, spune Oana Gheorghiu, fondatoare Dăruiește Viață.

 

              „Dăruiește Viață schimbă sistemul de sănătate din România în beneficiul pacienților și al cadrelor medicale. Este misiunea pe care ne-am asumat-o încă de la început și un vis care este acum susținut de peste 350.000 de oameni și peste 4.000 de companii. Ne onorează această încredere, dar aduce și o imensă responsabilitate. Credem însă că împreună putem transforma acest vis în realitate, iar spitalul care va fi dat în folosință în curând este dovada că se poate”, adaugă Carmen Uscatu, fondatoare Dăruiește Viața.

 

Pentru mai multe informații despre acțiunile lor extraordinare și despre noua campanie vizitați: https://www.daruiesteviata.ro/.

 

Între 1 și 23 octombrie, fanii au votat pentru categoria Romanian Social Media Star of 2020, titlu pentru care au concurat Alina Ceușan, Andra Gogan, Bianca Adam, Cristi Munteanu, Cristina Ich, Emil Rengle, Mimi și Vlad Munteanu. Câștigătorul va fi anunțat pe 9 noiembrie.

Gala E! People’s Choice Awards pentru decernarea premiilor este difuzată duminică spre luni, 15 noiembrie, începând cu Live From The Red Carpet de la ora 02:00 a.m. și continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Ambele programe sunt reluate luni, pe 16 noiembrie de la ora 18:00.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending