Connect with us

Emisiuni

Oana Mareș: “Mă pregătesc pentru o avalanșă de emoții”

Published

on

Antena 2 a pregătit pe 9 aprilie, când postul sărbătorește cinci ani de existență, o zi dedicată sărbătorii, de dimineață până seara, iar cu începere de la ora 19:30 un mega-show în direct, cu muzică, dans, vedete, ținute de gală, tort, șampanie și multe alte surprize.

 
Pentru Oana Mareș, moderatoarea emisiunii “It’s show time”, cât și pentru restul vedetelor Antena 2, pregătirile au început cu mult timp în urmă. Ședințe foto, filmări, întâlniri cu producătorii, ședințe de înfrumusețare, totul pentru a oferi telespectatorilor postului o aniversare de neuitat.

 
“Mă pregătesc pentu o avalanșă de emoții, cu un pachet mare de șervețele, pentru că știu sigur că toate momentele pe care le voi revedea îmi vor aduce trăiri intense! Mă pregătesc să trăiesc încă o zi de neuitat cu colegii mei! Fiecare aniversare s-a transformat într-un chef pe cinste, așadar vreau să fiu în formă pentru dans și voie bună!

 
Îmi pregătesc miile de mulțumiri adunate pentru telespectatorii noștri, dar și pentru colegi și pentru cei care au crezut în noi! Lista pentru data de 9 aprilie: șervețele – bifat, mulțumirile – bifat, pantofi comozi pentru dans – bifat, hăinuțe frumoase – bifat, și desaga cu amintiri – bifat! Am uitat ceva? La mulți ani, Antena2!”, a mărturisit Oana Mareș.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending