Connect with us

Emisiuni

Oana Radu, primul concurent eliminat din Ferma Vedetelor! Câţi romani au văzut showul la PRO TV?

Published

on

După o săptămână în care au locuit împreună și au învățat unul de la celălalt cum să se organizeze cât mai eficient pentru a face față unor condiții de trai ca acum 100 de ani, ieri seară fermierii și-au luat la revedere de la Oana Radu, prima concurentă care a părăsit Ferma Vedetelor în urma duelului.

Ce audienta a inregistrat emisiunea?

Ferma Vedetelor a fost urmărită, în intervalul 20:30 – 22:22, de aproximativ 1.9 milioane de români, iar în minutul de aur de la 20:49, aproape 2.4 milioane de persoane priveau peripețiile fermierilor. 

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a fost lider detașat în topul audiențelor cu 9.9 puncte de rating și 23.1% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi , Antena 1 a reușit să obțină 6.8 rating și 16.0% share.

Cifre de audiente pe intervalul emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, aici!

Ce activitati au avut vedetele la ferma?

Ziua de vineri a început cu cântec la Ferma Vedetelor și un dans din partea lui Ionuț Iftimoaie. Concurenții nu s-au mai putut opri și au comunicat între ei doar cântând. Dan Helciug a recunocut pentru prima dată: “Sunt greieraș de când mă știu!”.

Nea Rață a venit cu voie bună să inspecteze finalizarea sarcinilor pentru a le da plata, însă nu a venit singur, ci le-a adus cele două vaci promise. Însă, surpriză: celebrii fermieri nu au primit toți banii, fiind penalizați pentru curățenie și faptul că nu a fost gata grajdul. Din 50 de arginți pe care trebuiau să îi primescă, concurenții au rămas doar cu 30.

Prima curajoasă care a încercat să mulgă vaca a fost Cristina, însă cea care a reușit și a demonstrat tutror că se pricepe a fost Vica.

O nouă discuție alimentată de conflictul între generații s-a aprins în casă. De această dată discuția a început între Cristina și Mioara pe tema apei, iar Oana și Vica au luat și ele parte. Ionuț a fost cel care a încercat să calmeze spiritele, iar Augustin i-a sărit în ajutor cu două cântece pentru a detensiona atmosfera: Love is in the air și Dacă dragoste nu e, nimic nu e.   Incarcarea lemnelor in caruta - FERMA VEDETELOR PRO TV

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Pagini: 1 2
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending