Oana Roman face o serie de confesiuni sfâșietoare în cadrul emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Oana Roman face o serie de confesiuni sfâșietoare în cadrul emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”

Published

on

În această seară, de la ora 22:30, în noua ediție a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la Kanal D, Andreea Mantea și David, fiul ei, vor face o vizită, la început de an, acasă la Oana Roman.

 

 

În acest context, Oana Roman rememorează o serie de întâmplări care i-au marcat existenţa, iar una dintre cele mai emoționante este strâns legată de perioada maternității și a complicațiilor survenite după nașterea fiicei sale.

 

“Nu am mai povestit asta niciodată, până acum. Este unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea. După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate foarte mari. A trebuit să fac, în ultimă instanță, o operație foarte dificilă. Nu știam dacă o să trăiesc sau nu; m-am pus pe masa de operație, pentru anestezie, și în momentul acela nu știam dacă mă voi mai trezi sau nu. Aveam senzația că nu mi-am încheiat toate socotelile”, povestește emoționată Oana Roman.

Perioada dificilă și greul întâmpinat de Oana Roman avea să fie resimțit în perioada de convalescență, după cum povestește aceasta despre experiența marcantă.

 

“După operație, a trebuit să stau la reanimare multe zile. (…) După 3 zile am simțit că mă iau niște atacuri de panică groaznice, așa că am rugat o asistentă să mă ducă afară, să respir un minut aer curat și să văd cerul. M-au pus într-un scaun cu rotile și în momentuI în care au deschis ușa ca să ies, s-a oprit ploaia și primul lucru pe care l-am văzut în fața ochilor a fost un curcubeu imens, perfect. Am zis că ăla e semnul că am scăpat și că va fi bine. Asta mi-a dat putere să duc în continuare situația aceea. Am stat atunci două săptămâni în spital, nu am putut că să îmi văd copilul”, rememorează Oana Roman.

Advertisement

Nu ratați dezvăluirile făcute de Oana Roman într-o nouă ediție a emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată în această seară, la ora 22:30, la Kanal D!

 

 

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending