Connect with us

A-Z NEWS

Oana Sârbu, complet schimbată la ,,Serviciul Român de Comedie”: imită trei voci feminine celebre! (galerie foto)

Published

on

Duminica aceasta la ,,Serviciul Roman de Comedie”, de la 21.45, Oana Sarbu isi face intrarea la Pro Tv intr-o ipostaza de nerecunoscut. Artista a acceptat invitatia lui Toni Grecu de a participa la concursul “Romanii n-au talent”, unde va aparea complet schimbata: cu multi ani in plus, ochelari pe nas si haine retro. Oana interpreteaza rolul unei batranici care cauta afirmarea si care, pentru a-si dovedi talentul, va imita trei dintre cele mai mari voci ale muzicii romanesti: Margareta Paslaru, Marina Voica si Elena Carstea.

Oana va avea o concurenta de temut, pentru ca pe scena vor mai intra un tanar (Dragos Musat) care face un numar de striptease masculin ce penduleaza intre dans si miscare haotica, dar si un altul (Cosmin Natanticu) care face o interpretare de nerecunoscut a melodiei ”Bad Romance” semnata de Lady Gaga.
In aceeasi editie Gigi Becali (Dragos Stoica) este surprins in biroul lui de europarlamentar de la Bruxelles de doi asa-zisi reprezentanti ai asociatiei ciobanilor din Europa, care il supun unei tentative de mita. Nea Gigi nu va cadea insa in plasa lor si descopera ca cei doi nu sunt nici macar reporteri britanici, ci sunt trimisi de Mitica Dragomir. Si Dan Diaconescu (Claudiu Maier) isi continua discutiile in studioul SRC, unde ii are invitati pe Barack Obama (Iulian Postelnicu) si Muammar Gaddafi (Ducu Hancu), peste care va da buzna chiar Oana Zavoranu. Ce se va alege din aceasta discutie, telespectatorii Pro Tv vor afla duminica seara la ,,Serviciul Roman de Comedie”, de la 21.45.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending