Connect with us

Vedete

Oana Tache – două premiere în luna cadourilor: Crăciunul cu fiul ei și lansarea proiectului „Lumea lu` Tache”

Published

on

Reclame

Pentru Oana Tache, luna decembrie este una a noutăților. Ea va petrece primele sărbători în trei și lansează un proiect în exclusivitate: „Lumea lu’ Tache”, cu o serie de interviuri altfel.

 

 

Oana, care a sărbătorit pe 1 decembrie 4 luni de la nașterea fiului său, spune că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei: pregătirile de sărbători și primele ritualuri pe care vrea să le transforme în tradiții, împreună cu soțul ei, Filip, pentru Petru Lucas. După sosirea lui Moș Nicolae și în așteptarea lui Moș Crăciun, cel mic a avut parte și de o ședință foto inedită, la care părinții s-au amuzat copios.

Pentru noi acesta e cel mai frumos Crăciun. De fapt, abia de anul acesta înțelegem ce înseamnă în adevăratul sens al cuvântului sărbători în familie. E prima oară când suntem în formulă completă și suntem extrem de fericiți! Noul statut de mămică m-a încărcat pozitiv și am devenit și mai curajoasă decât eram. Mi-am dorit mult să trec în această nouă etapă care mi-a reamintit că ziua are 24 de ore și nu există alte limite decât cele pe care ni le impunem noi. Și în plan personal, și în plan profesional!”, spune Oana. 

 

Ea a împlinit în 2020 nu mai puțin de 25 de ani de când și-a început cariera în media și a muncit foarte mult pentru a lansa propriul proiect multimedia, o colaborare între firma sa, MEDIALIKE și Mindopoly. „Produc content exclusiv digital acum 5 ani, în portofoliul personal se regăsesc numeroase proiecte online pentru brand-uri locale și internaționale, iar acum a venit vremea propriului meu proiect, Lumea lu’ Tache, despre și pentru toți cei care s-au săturat de exemplele negative care ne sunt prezentate zilnic în media. Am gândit totul astfel încât să fie 100% orientat către cei care au îndrăznit, care și-au urmat visurile și au schimbat ceva pe plan local și internațional. Lumea lu’ Tache este despre cum, odată schimbată perspectiva, lumea devine un mediu în care poți evolua și crește la modul real.” 

 

Proiectul se concretizează printr-o serie de interviuri care îi provoacă pe interlocutorii săi să vorbească deschis, indiferent de sfera profesională sau de interes. „Vom povesti despre muzică în primul rând, pentru că ea e punctul meu forte după peste 12 ani la MTV România, dar nu va lipsi nici zona socială, cu comunitățile aferente – fie că vorbim despre oamenii implicați în proiecte cu un puternic impact educațional și civic, ecologie, gender equality, lifestyle și digital. Și, de ce nu, chiar și politică! Materialele vor fi prezente în print, video și podcast, pe canalele mele de YouTube, Spotify, pe www.oanatache.ro, dar și pe Facebook și Instagram. Mă bucur enorm de colaborarea pe care o am cu colegii de la Mindopoly și abia aștept să vedeți toate interviurile pe care le pregătim, începând cu primul, al cărui invitat este Marius Moga”. 

 

Oana povestește că „Lumea lu’ Tache” a apărut ca idee acum 2 ani, inițial ca o rubrică permanentă în presa scrisă, iar acum creatoarea de conținut îl transformă într-un proiect multimedia. Ea spune că în 2021 își dorește să se axeze foarte mult pe conținut și să transforme www.oanatache.ro în Lumea lu’ Tache. „www.medialike.ro – casa de producție pe care am dezvoltat-o împreună cu colaboratorii mei, va continua să producă conținut video pentru branduri premium, iar pe www.suntmandra.ro vom continua să stăm de vorbă cu româncele puternice din țară sau afară. Și mai pregătesc ceva frumos, despre care vă voi povesti la momentul potrivit. Până atunci, abia aștept să ne revedem cu bine față în față!”, încheie Oana.

 

Cu o activitate de peste 25 de ani în media românească, vedeta care s-a lansat la 5 ani în televiziune, la Abracadabra, și la 9 ani în presa scrisă are la activ peste 50 de proiecte TV și 450 de interviuri cu artiști internaționali de top. A fost singura reprezentantă a României la 8 ediții MTV EMA și voice over pentru trei posturi radio și TV. Oana Tache este totodată primul Digital Host din România și singurul influencer invitat în Parlamentul European. Pe cartea ei de vizită se regăsesc proiecte pentru peste 30 de branduri internaționale printre care Viacom, PRO TV, MTV International, Untold și Neversea.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending