Connect with us

Emisiuni

Oana Tache este digital host în marile gale live Românii au talent!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Vinerea aceasta, de la 20:30, încep marile gale ale talentului! Experiența Românii au talent se extinde și în online, unde Oana Tache, digital host, va fi live pe pagina de facebook a show-ului de la ora 19:30 și în pauzele de publicitate, împreună cu semifinaliștii, jurații, Pavel și Smiley, și cu invitați speciali în fiecare ediție.

Vineri seara, pe facebook Românii au talent, vom descoperi atmosfera din backstage și vom putea fi mai aproape de eroii sezonului 8, luând pulsul competiției și simțind emoțiile acestora înainte de a urca pe scenă.

„Sunt mândră să vă anunț că proiectul meu de suflet, Digital Host, continuă în etapa LIVE a galelor Românii au talent. Abia aștept să ne vedem în fiecare vineri, de la 19:30, pe facebook, unde vă dau întâlnire alături de Pavel și Smiley, de jurații și concurenții emisiunii, dar și de invitații mei speciali. Nu uitați! Ce nu se vede la TV, vă arăt eu în digital!”, a spus Oana Tache, digital host Românii au talent.

Show-ul cu cea mai mare comunitate online, Românii au talent, le aduce românilor în fiecare vineri, pe pagina oficială de facebook, prin vocea Oanei Tache, imagini din platou și interviuri exclusive cu echipa, dar și cu unele dintre cele mai îndrăgite vedete.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending