In prima zi de Paşte, la Antena Stars: Oana Turcu, iepuraş pentru o vedetă din showbiz - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

In prima zi de Paşte, la Antena Stars: Oana Turcu, iepuraş pentru o vedetă din showbiz

Published

on

În prima zi de Sărbătoare, de la ora 15:30, Oana Turcu este mesagerul iepuraşului acasă la Andrei Ştefănescu, şi nu oricum, ci costumată aşa cum se cuvine.

La doar câteva săptămâni de la venirea pe lume a lui Ayan, îndrăgitul interpret de la Alb Negru şi soţia sa, Antonia, au invitat echipa emisiunii “Refresh by Oana Turcu” la ei acasă pentru a-şi prezenta cel mai nou membru al familiei într-un interviu sincer despre momentul în care s-au cunoscut, când se vor căsători, dar şi despre modul în care a aflat Andrei că băieţelul său a venit pe lume.

 

“Este perfect pentru mine!”, aşa îşi va descrie proaspăta mămică, Antonia, iubitul. Andrei şi Antonia îi vor povesti Oanei, în prima zi de Paşte, cum a debutat povestea lor de dragoste: “Ne-am cunoscut la un eveniment muzical, eu am început să mă uit la el!”, va mai spune Antonia, iar Andrei o va complete: “relaţia a pornit greu. Niciunul dintre noi nu e naiv, dar am demonstrat că lucrurile pornite mai uşor sunt de durată”.

 

Cum s-a schimbat viaţa lor de la venirea pe lume a lui Ayan, cum a aflat Andrei că are un băieţel, când îl vor boteza pe micuţ şi când îşi vor oficializa şi ei relaţia, Antonia şi Andrei povestesc duminică, în prima zi de Paşte, de la ora 15:30, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

 

Foto Credit: ANTENA STARS

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending