Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Oana Zăvoranu (40 de ani) şi-a scos la vânzare autoturismul negru marca Porsche Cayenne, la un superpreţ: 13.450 de euro, negociabil chiar, în vreme ce maşina pe care vrea să şi-o achiziţioneze costă de trei ori mai mult: 40.000 de euro.

porsche cayenne

Răzvan le închide gura celor care s-au grăbit să susţină că Oana ar vrea să scape de această bijuterie pe patru roţi pentru că ar sta prost cu finanţele:

“Nu o vindem din cauză că am avea nevoie de bani, din moment ce luăm alta mult mai scumpă, ci pur şi simplu nu vrem să ne facem parc auto la noi acasă, dat fiind că avem deja patru maşini”, a declarat Răzvan Dumitrescu (27 de ani), iubitul Oanei, pentru Libertatea.

Ea nu deţine doar autoturismele Porsche Cayenne şi Porsche Cayman, pe care le ştie toată lumea, ci şi un Audi, şi un Volkswagen, despre existenţa cărora jurnaliştii nu au habar.

“Cheile au costat 600 de euro, dar noi i le oferim gratis cumpărătorului. Cine doreşte să cumpere maşina va primi toate detaliile necesare despre autoturism. La întâlnirile cu clienţii voi merge doar eu, aşa că nu vă aşteptaţi s-o vedeţi pe Oana. Am procură de la notar. Eu am procură şi la poştă, peste tot, eu fac toate plăţile, în numele ei” a mai declarat Razvan

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending