Connect with us

Life Style

Oana Zavoranu (moderatoare TV, actrita, cantareata n.1973)

Published

on

 

Oana Zăvoranu (născută la data de 16 iunie 1973) actriţă, cântăreaţă și moderatoare de televiziune din România. A urmat Colegiul Naţional I. L. Cargiale şi a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti. La sugestia unor prieteni, aceasta s-a prezentat la un casting ce avea drept scop găsirea unei prezentatoare pentru emisiunea Vară pentru 2, difuzată de postul TV TVR 2. Artista a câştigat competiţia, începându-şi cariera în anul 2000.

Artista a primit în anul 2002 primul său rol într-un serial de televiziune, sitcom-ul La bloc. Doi ani mai târziu, în 2004, Zăvoranu a apărut în filmul italian Modigliani, unde a interpretat rolul Eugeniei Modigliani .  Pelicula a înregistrat un mare succes în ţara sa de origine, având încasări de peste un milion de dolari americani doar în Italia. Odată cu semnarea unui contract cu trustul Media Pro, actriţa a fost distribuită în telenovelele Numai Iubirea şi Păcatele Evei. De asemenea, în anul 2005, artista a devenit prezentatoarea emisiunii Corazon Latino, dufuzată de către postul Acasă TV.

În 2007, Zăvoranu a fost moderatoarea emisiunii Preludiul, difuzată de Romantica. Pe data de 28 iunie 2007, artista şi-a lansat albumul de debut, intitulat Mai Bună ca Niciodată, alături de discurile single „Pusă pe Fapte” şi „Cariño”. În prezent, artista este realizatoarea emisiunii Pact cu diavoliţa, difuzată de postul Kanal D.

2000 — 2004: Debutul în televiziune şi industria filmului

Oana Zăvoranu (stânga) interpretând rolul Eugeniei Modigliani în producţia italiană Modigliani.

După ce Zăvoranu a absolvit dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din Bucureşti, aceasta a fost sfătuită de o serie de prieteni să îşi înceapă o carieră în televiziune.  Astfel, artista s-a prezentat la castingul ce avea drept scop găsirea unei moderatoare pentru emisiunea Vară pentru 2, ce urma a fi difuzată de postul de televiziune TVR 2.  Zăvoranu a câştigat concursul, fiind desemnată noua prezentatoare a producţiei.  Ulterior, artista a prezentat alte emisiuni la postul public de televiziune, TVR 1 şi festivalul „Cerbul de aur” în anul 2004.

În anul 2002, artista şi-a făcut debutul în serialul de televiziune/sitcom-ul La bloc, regizat de Razvan Savescu şi Radu Dragomir. De asemenea, în anul 2004, artista a interpretat rolul Eugeniei Modigliani în producţia italiană Modigliani. Filmul s-a bucurat de un mare succes în Italia, având încasări de peste un milion de dolari americani doar la nivel naţional.  Modigliani a mai fost promovat şi în Franţa, Spania, Statele Unite ale Americii sau Taiwan,  având încasări totale de aproximativ 1,5 milioane de dolari americani, într-un areal geografic relativ restrâns.  Producţia a debutat pe locul 47 în Statele Unite, datorită celor 32.360 de dolari.  Din distribuţie au făcut parte Andy Garcia, Elsa Zylberstein sau Eva Herzigova, pelicula fiind regizată de Mick Davis.  Filmările s-au desfăşurat pe teritoriul României.

2004 — 2005: Creşterea popularităţii şi consolidarea carierei

În anul 2004, Zăvoranu a devenit una dintre actriţele prezente în prima telenovelă românească, Numai iubirea.  Rolul interpretat de actriţă, Andreea Damaschin, a fost obţinut în urma participării sale la un casting. Personajul Andreea Damaschin reprezintă o femeie ambiţioasă şi lipsită de scrupule ce îşi doeşte o carieră muzicală de succes, motiv pentru care încearcă să aibă o relaţie cu arhitectul Dan Bratu (interpretat de Alexandru Papadopol).

Într-un interviu acordat revistei Acasă Magazin, Zăvoranu a declarat următoarele: „Este o onoare pentru mine că am jucat în «Numai iubirea», aşa consider eu, şi cred că această telenovelă va rămâne tot timpul un punct de referinţă, va fi mereu prima telenovelă românească, indiferent de ce succes vor avea celealte producţii, şi stiu ca au şi vor avea. [..] am întâlnit oameni care încă regretă că s-a terminat.”

Un an mai târziu, artista a fost inclusă în distribuţia telenovelei Păcatele Evei, interpretând rolul Evei Cernat, un redactor de la un ziar de scandal.  La fel ca şi personajul interpretat în Numai iubirea, cel din noua producţie este unul negativ.  Zăvoranu şi-a exprimat opinia referitor la percepţia publicului asupra sa într-un interviu, afirmând faptul că „sunt persoane care o vor percepe negativ, dar sunt şi altele, multe la număr, care fac diferenţa între ea şi rolul interpretat”.

Actriţa s-a declarat încântată de prestaţia sa, deoarece aceasta reprezintă „o evoluţie în ceea ce priveşte jocul său actoricesc”. Telenovela vorbeşte despre o lume reală ce pune în discuţie teme importante, cum ar fi drogurile sau proxenetismul.


Tot în cadrul trustului Media Pro, Zăvoranu a fost moderatoarea emisiunii de divertisment Corazon Latino. Artista a fost gazda emisiunii ce a început a fi difuzată începând cu data de 19 noiembrie 2006. Ulterior, artista şi-a încheiat contractul cu trustul Media Pro, fiind hotărâtă să acorde mai multă atenţie primului său material discografic de studio.

2006 — 2008: Materialul «Mai Bună ca Niciodată» şi telenovela autobiografică

La începutul anului 2007, artista a anunţat detalii despre primul său disc single şi videoclip, „Pusă pe Fapte”. Conform anumitor surse, filmarea acestuia a fost amânată succesiv, datorită faptului că nu a fost găsit un scenariu mulţumitor pentru a fi produs. Materialul a fost regizat de Marian Crişan, având un buget de peste 15.000 de euro.  Ulterior, Zăvoranu s-a declarat nemulţumită de atitudinea regizorului din ziua filmărilor, acesta nefiind de acord cu prezenţa presei pe platourile de filmare şi de faptul că acesta nu i-a inclus animalul de companie, Marty, în videoclip. Nemulţumită de rezultatul final al materialului, cântăreaţa a început să promoveze o altă piesă de pe primul său album de studio, „Cariño”. Videoclipul acestui cântec a fost regizat de Petre Năstase, având un buget mai scăzut decât precedentul.  Cu toate acestea, actriţa s-a declarat mulţumită de rezultat, premiera având loc la emisiunea de televiziune TeoViziunea, difuzata de postul Romantica.

Discul reprezintă o colaborare cu interpretul Adi Korekt. În ciuda campaniei de promovare de care a beneficiat, „Cariño” s-a clasat doar pe locul 99 în Romanian Top 100, în august 2007.

La doar o lună de la începutul promovării discului single „Cariño”, Zăvoranu şi-a lansat materialul discografic de debut pe data de 28 iunie 2007.  Albumul, intitulat Mai Bună ca Niciodată, a fost comercializat prin intermediul casei de discuri Roton şi include zece cântece, compuse de Marius Moga, Adi Korect şi Silviu Paduraru.  Conform artistei, materialul „s-a vândut peste aşteptări”, deşi nu au fost oferite date concrete.

Începând cu mutarea la trustul Realitatea-Caţavencu, artista a devenit realizatoare emisiunii Preludiul. În prima seară de emisie, postul a fost urmărit cel puţin un minut de către 200.000 de telespectatori. De asemenea, Zăvoranu a declarat că va realiza un serial autobiografic, intitulat Răzbunarea Oanei.  Premisa acestei telenovele o constituie asasinarea soţului ei, interpretul de muzică latino Pepe şi pedeapsa cu închisoarea.

Serialul se dorea a fi realizat pentru postul de televiziune Romantica, însă producţia acestuia nu a fost demarată imediat ce actriţa a semnat contractul cu trustul media.  Ulterior, Zăvoranu a susţinut faptul că va realiza serialul din propriile sale venituri. Interpreta s-a arătat deranjată de acest lucru, acuzându-l pe Valeriu Lazarov de faptul că nu a manifestat interes pentru producţie, afirmând: „Dacă ne-am fi apucat de treabă în momentul în care am bătut palma, iar el [Valeriu Lazarov] a încasat cei 300.000 de euro de la Romantica, acum probabil că serialul ar fi rulat fără probleme. Tărăgănarea lucrurilor, însa, a schimbat clar situaţia. Bugetul postului a început să scadă şi pentru că, la şase luni de la demararea proiectului, ne aflam exact în aceeaşi fază ca la început, astfel că ne-am văzut nevoiţi să renunţăm.”

2009 — prezent: O nouă emisiune, „Pact cu diavoliţa”

Începând cu anul 2009, Zăvoranu a semnat un contract cu postul de televiziune Kanal D.  După acest lucru, artista a devenit moderatoarea emisiunii de televiziune Pact cu diavoliţa, transmisă în fiecare zi de sâmbătă. Difuzarea acesteia a început pe data de 9 mai 2009, actriţa declarând următoarele: „Sunt încântată de această emisiune, care e cu adevarat atipică. Cred că oamenii se vor distra privind acest show, fiindcă subiectele sunt tratete de aşa natură încât să aducă noutăţi în lumea showbiz-ului, însa cu un iz ştrengpresc”.

Din toamna anului 2009, OZ prezinta la OTV o serie de emisiuni printre care “Oana Zavoranu Show”, “Judecata de apoi” si “Ma voi razbuna”.

Sursa: wikipedia.com , radardemedia.ro

Lasa un comentariu aici!

Str. Delea Veche, nr.24, copr D, et.4, Sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presa, informari si alte materiale va rugam sa ne contactati pe e-mail.

4 Comments

4 Comments

 1. Gica Florin

  13 mai 2012 at 23:46

  NU LASA AMBITIA E UN ATUU AL TAU (SCUZE,MERG GREU CU PC.

 2. ilie

  1 iulie 2011 at 15:23

  OANA ZAVORANU ASUCA TBINE ROLU SI PENTRU OADOR

 3. MARCZIN FLOARE

  14 noiembrie 2010 at 21:05

  esti un inger pe pamant OANA iti sunt o mare admiratoare.esti foarte sincera ma inspira ce faci si sinceritatea ta de care foarte putin oameni pot sa fie mandri.cu respect FLORI din UNGARIA

 4. edit

  26 mai 2010 at 05:54

  buna, mult stimata Oana Zavoranu.
  pentru mine sinteti o actrita foarte indragita, v-am indragit decind ati jucat in prima telenovela Numai Iubirea.
  Stiind ca detineti un cimitir in Bucuresti , vin cu rugamintea de a ma ajuta sa intru pe piata de flori in Bucuresti cu flori de Cale. Sint cultivatoare de aceste flori. Vin cu rugamintea la D-voastra sa ma ajutati,stiind ca sinteti o sufletista. Am mare nevoie sa pot vinde florile in aceasta criza mare pentru faptul ca mama mea este foarte bolnava de Cancer si altfel nu pot sa- i asigur un tratament . detin mii de flori.Va salut cu multa stima si respect si imi cer scuze ca am indraznit sa va deranjez.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Life Style

Ce premii poate sa castige un studio de videochat din Romania? Apreciere la nivel international!

Published

on

 

Industria videochatului, desi este reglementata legislativ la noi in tara inca din anii 2000, continua sa fie in Romania un subiect tabu. Acest lucru este cauzat in primul rand de lipsa unor informatii reale, romanii lasandu-se influentati in general de zvonuri false care circula despre acest domeniu de activitate.

Astfel, modelele care lucreaza la un studio de videochat din Romania sunt deseori asociate cu damele de companie, dar aceasta este o conceptie total eronata, diferenta fiind una majora: modelele de videochat nu ofera servicii sexuale, ci doar companie virtuala barbatilor de pe Internet.

Aceasta companie se poate concretiza fie in discutii obisnuite despre diverse subiecte si pasiuni (muzica, filme, sport, povesti de viata etc.), fie in discutii mai incitante, cum ar fi marturisirea anumitor frustrari sau fantezii sexuale. Modelul, la alegerea sa, poate recurge sau nu la nuditate pentru a stimula partenerul de chat, insa nicio discutie nu se finalizeaza printr-un act sexual in sine. „Sa lucrezi la un studio de videochat este ca si cum ai fi un psihoterapeut, deoarece asculti tot felul de povesti de la diversi barbati, incercand sa-i intelegi”, marturiseste Anya, 25 de ani, model la Studio20.

Asadar, putem spune ca videochatul este deseori judecat gresit de catre cei din jur, desconsiderand meseria de model. In realitate, insa, un studio de videochat de top, precum este Studio20 la noi in tara, iti poate oferi o adevarata cariera in domeniu nu doar prin prisma veniturilor fabuloase, ci si prin faptul ca lucrand aici te poti bucura de faima si apreciere internationala.

Putine persoane din afara domeniului stiu ca Studio20 este un studio de videochat autohton premiat la nivel international pentru profesionalism si standarde de inalta calitate a conditiilor de lucru oferite. Astfel, acest studio de videochat detine in palmares trofee importante, precum: Live Cam Studio of the Year, Best Emerging Studio, Best Cam Studio, Best Global Live Cam Studio etc. In plus, multe dintre modelele de la Studio20 sunt castigatoare multiple a diverse titluri: Best Model, Best Emerging Model, Best Smile, Best Non-Adult Model, Best Fetish Model, Best Entertainer etc.

Aceste premii, la care aspira orice studio de videochat cu pretentii, sunt oferite in cadrul unor competitii de referinta in industria divertismentului pentru adulti, recunoscute la nivel internationl. Este vorba de competitii care se tin anual in Statele Unite ale Americii sau in Europa, cum ar fi:  Premiile GFY, Premiile YNOT, Premiile LalExpo, AW Awards sau XBIZ Awards.

Studio20 a castigat in repetate randuri titlul de „Cel mai bun studio de videochat”, aceasta fiind o performanta fara precedent in industria videochatului din Romania. Asadar, pentru aceia care cred ca videochatul nu este o activitate serioasa, e bine de stiu faptul ca Studio20 este un studio de videochat care s-a remarcat la nivel mondial prin activitatea sa si a propulsat numeroase modele pe culmile succesului global. In realitate, meseria de model de videochat este o meserie la fel de serioasa ca oricare alta, putand sa faci o cariera fulminanta in acest domeniu, la care multe femei viseaza, si sa te afirmi pe plan international.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Preferințele Deliei în materie de manichiură

Published

on

 

Mereu în centrul atenției și obișnuită să întoarcă privirile oriunde s-ar afla, Delia s-a remarcat de-a lungul timpului printr-un look nonconformist, dar impecabil. De la make-up și hair, până la stilul vestimentar ales și parfumul pe care îl poartă, artista exprimă feminitate, siguranță și foarte mult sex appeal.

O atenție deosebită o acordă manichiurii și, începând cu această lună, Cupio este „responsabilul” de culorile seducătoare ale manichiurii Deliei. „Mâinile mele sunt mereu în centrul atenției, fie că sunt pe scenă, la televizor sau când cunosc oameni noi. Am curaj să ies din tipare și când vine vorba despre manichiură, iar produsele Cupio m-au convins prin culori senzaționale și rezistență în timp”, a declarat artista.

La rândul lor, reprezentanții Cupio spun că personalitatea artistei a fost cea care i-a convins că ea este cea mai potrivită să le pună brandul în valoare. „O admirăm foarte mult, este optimistă, glumeață, naturală, dar nu ai cum să nu observi că este și foarte îndrăzneață. Credem că fiecare clientă poate regăsi în Delia un model de urmat, nu doar în privința manichiurii, ci a întregului ei fel de a fi”, a declarat Răzvan Ștefănescu, fondator Cupio.

Gama Cupio To Go! este una de top, foarte populară în rândul profesioniștilor, care numără peste 300 de nuanțe. Orice femeie, oricât de pretențioasă ar fi atunci când vine vorba de manichiură, poate alege dintr-o varietate foarte generoasă de culori mate, glossy, thermo, chameleon sau metalice. Ojele semipermanente Cupio To Go! sunt de calitate superioară, asigură acoperirea perfectă atât a unghiilor naturale, cât și a celor artificiale, sunt ușor de aplicat și rezistă până la 3 – 4 săptămâni.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Life Style

Cum sa porti rochii ieftine negre in 3 combinatii reusite 

Published

on

 

Negrul ramane la moda si in toamna acestui an, mai ales cand vine vorba de vestimentatie. Daca esti adepta stilului elegant sau te regasesti in stilul smart casual si iti place sa porti negru, mizeaza pe rochii ieftine in aceasta culoare misterioasa, care sa iti puna in evidenta formele. Pentru a fi sigura ca nu dai gres in privinta combinatiilor, iata 3 idei ingenioase de tinute in clasicul negru!

 

All black, tinuta salvatoare

Daca pana acum te-ai ferit sa imbraci o tinuta all black de teama ca vei fi mult prea sobra, a venit momentul sa iti schimbi stilul! Uita de mitul conform caruia tinutele all black sunt destinate exclusiv evenimentelor triste si include pe lista ta rochii ieftine negre pe care sa le combini cu accesorii de aceeasi culoare. O tinuta all black poate fi o idee excelenta pentru seara, cand vrei sa te simti confortabil si nu poti renunta la eleganta. Combina o rochie neagra din dantela cu o pereche de pantofi stiletto din catifea cu toc gros si o geanta de umar cu lant cu insertii metalice. Sparge monotonia tinutei cu accesorii pretioase in nuante metalice. Daca nu te regasesti in stilul elegant, arata-ti personalitatea intr-o tinuta rebela. Combina o rochie simpla neagra cu o pereche de botine fara toc si dressuri mate. Poarta pe deasupra o jacheta biker, cu tinte si insertii metalice.

 

Un strop de culoare pentru efect

Cand vrei sa evidentiezi frumusetea unor rochii ieftine negre, mizeaza pe un contrast care sa te avantajeze. Spre exemplu, pentru o tinuta office, combina rochii ieftine in care te simti lejer cu un sacou cu imprimeuri florale, alaturi de o pereche de pantofi din piele lacuita de culoare rosie si o pereche de cercei in aceeasi nuanta pasionala. In schimb, daca nu esti adepta imprimeurilor, chiar si in timpul zilei, opteaza pentru varianta uni, mai rafinata. Combina o rochie simpla dreapta cu un sacou cambrat ultraviolet si o pereche de pantofi in aceeasi nuanta. Adauga tinutei o geanta argintie si vei straluci cu adevarat in orice incapere.

 

Simplitate in negru

Cu siguranta exista anumite zile in care preferi sa dai eleganta pantofilor cu toc in schimbul confortului oferit de o pereche de balerini. Si pentru ca toamna aceasta sunt la mare cautare, alege sa ii combini cu rochii ieftine mai groase, in care sa nu resimti frigul. O idee excelenta de tinuta relaxata este aceea in care porti o camasa mustar cu guler pe dedesubtul unei rochii de culoare neagra in combinatie cu o pereche de balerini mustar cu funda supradimensionata si o geanta de umar animal print. In zilele friguroase, poti schimba balerinii cu cizme din piele intoarsa in nuanta nude. Ia cu tine un cardigan cafeniu care sa iti tina de cald.

Si tu poti straluci in negru daca alegi rochii ieftine de calitate! Mondris.ro iti sta la dispozitie cu cele mai noi modele, concepute dupa ultimele tendinte ale modei, in care sa te simti frumoasa cu orice ocazie!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending