Connect with us

ALL MEDIA

Oana Zavoranu revine Acasa in Numai Iubirea (video si foto)

a Zavoranu a revenit Acasa in telenovela care a consacrat-o, Numai Iubirea!

Din 26 martie, ACASA aduce din nou pe micile ecrane productia pe care telespectatorii si-au dorit foarte mult sa o revada, prima telenovela romaneasca “Numai iubirea”, ce se va difuza in fiecare sambata si duminica, de la 14.00. Prima telenovela romaneasca a declansat un fenomen national, iar caravanele “Numai iubirea” au produs o adevarata nebunie in randul fanilor,adunand zeci de mii de fani.

Dupa-amiezile de weekend vor fi mult mai frumoase, telespectatorii vor putea vedea cate doua episoade, in fiecare sambata si duminica, de la ora 14.00 si vor trai din nou ACASA, “Numai iubirea”.

Published

on

Oana Zavoranu a revenit Acasa in telenovela care a consacrat-o, Numai Iubirea!

Din 26 martie, ACASA aduce din nou pe micile ecrane productia pe care telespectatorii si-au dorit foarte mult sa o revada, prima telenovela romaneasca “Numai iubirea”, ce se va difuza in fiecare sambata si duminica, de la 14.00.  Prima telenovela romaneasca a declansat un fenomen national, iar caravanele “Numai iubirea” au produs o adevarata nebunie in randul fanilor,adunand zeci de mii de fani.

Dupa-amiezile de weekend vor fi mult mai frumoase, telespectatorii vor putea vedea cate doua episoade, in fiecare sambata si duminica, de la ora 14.00 si vor trai din nou ACASA, “Numai iubirea”.


Aveau o viaţă fericită împreună: Ioana, Dan (Alexandru Papadopol) şi Bianca (Bianca Neagu). Pană într-o zi nefericită în care viaţa Ioanei a fost curmată de un tragic accident de maşină care îi marchează pe viaţă, în primul rand pe Dan care fusese la volan în momentul fatal. Bianca, fetiţa lor, avea numai cinci ani, iar Dan a rămas să-i fie şi tată şi mamă, fetiţa fiind singurul său motiv de a trăi, lumina ochilor săi.

Au trecut de atunci 2 ani. Bianca este o fetiţă minunată, foarte inteligentă, dar totuşi un copil trist, care a crescut fără mamă. Îşi iubeşte mult tatăl şi încearcă să fie alături de el în orice împrejurare. Ea este acum în clasa I, în timp ce Dan, un arhitect de succes, nu poate trece încă peste dureroasa pierdere a soţiei lui dar totuşi încearcă să-şi refacă viaţa.

Alături de cei doi se află şi Victor (Dan Bordeianu), fratele mai mic al lui Dan, un artist boem. Cei trei locuiesc împreună într-o vilă superbă iar Ildiko (Ioana Ginghină) este menajera lor, ea fiind o persoană harnică şi plină de viaţă, extrem de atrăgătoare.

Bianca şi Dan vor trebui să înfrunte împreună numeroasele obstacole ce le ridică viaţa. La început apare Andreea (Oana Zăvoranu), o femeie ambiţioasă, lipsită de scrupule, care îşi doreşte cu disperare o carieră solo în muzică. Pentru a deveni un star, ea are nevoie de o mulţime de bani, pe care vrea să-i obţină de la Dan. Gandindu-se tot la averea lui Dan, Claudia (Tora Vasilescu), mama Ioanei, luptă pentru a obţine custodia Biancăi şi a-şi primi, astfel, în fiecare lună “alocaţia”. Pentru aceasta, ea va apela la “serviciile” lui Tudor (Vlad Rădescu), un avocat fără scrupule, alunecos şi care nu lasă femeile din jur indiferente.

Cum fiecare lucru rău atrage după sine şi un lucru bun, Dan şi Bianca sunt ajutaţi de Marga (Anca Pandrea), o vecină, care le este întotdeauna alături şi de Manole (Sebastian Papaiani), soţul Claudiei, om bun la suflet care nu acceptă sub nici un chip ideile pline de răutate ale soţiei sale, dar care se lasă dominat de aceasta.

Deşi Bianca nu suportă ideea ca tatăl ei să-şi mai găsească o nouă soţie, atunci cînd o cunoaşte pe Ana (Corina Dănilă), profesoara ei de engleză, o femeie frumoasă şi modestă, îşi schimbă părerea şi încearcă din răsputeri să-i apropie pe cei doi. Cum Andreea, “iubita” tatălui său îi stă în cale, micuţa apelează la diverse tertipuri pentru a o îndepărta, între cele două existand clar un război. Va reuşi oare Dan să scape de povara trecutului şi va înţelege că în viaţă numai iubirea contează?

Fisa tehnica

Titlul original: Numai iubirea

Productie: Iura Luncaşu

Anul: 2004

 

Distributie:

Alexandru Papadopol: Dan Bratu

Corina Dănilă: Ana Dogaru

Oana Zăvoranu: Andreea Damaschin

Bianca Neagu: Bianca Bratu

Dan Bordeianu: Victor Bratu

Adela Popescu: Alina Damaschin

Tora Vasilescu: Claudia Tudose

Sebastian Papaiani: Manole Tudose

Iurie Darie: Nichifor Dogaru

Anca Pandrea: Marga

Vlad Rădescu: Tudor Lupescu

Carmen Ionescu: Maria Bratu

Pavel Bartoş: Paul Tănase

Ioana Ginghină: Ildiko Szekelyi

Ana Maria Moldovan: Delia

Oliver Toderiţă: Lucian

Cristina Cioran: Laura

Vasile Calofir: Ricky

Octavian Strunilă:Terente

Dan Chiriac: Zeamă

Adrian Anghel:Zgaibă

Adrian Ştefan: Gelu

Cihan Unal: Murat

şi copiii:

Maria Popa: Miruna

Ana Grosu: Sabina

Alexandru Barba: Ştefănuţ

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending