Connect with us

Emisiuni

Oana Zăvoranu Show. Monica Columbeanu, subiect de scandal in prima ediţie a emisiunii!

Published

on

Reclame

Emisiunea Oanei Zavoarnu a debutat ieri la OTV cu scandal ! Monica Columbeanu a fost unul din subiectele ce a provocat tensiune in emisiune. Oana a vorbit despre fetele ce „iubesc anumiti bunici si incearca sa ne convinga ca e dragoste pura”, referindu-se direct la Monica, sotia  lui Irinel Columbeanu.

„Daca Iri avea o garsoniera in Ferentari, il mai iubea asa de tare?” a spus Diva invitatelor sale .

Oana Zavoranu se afla in conflict cu Monica Columbeanu de cateva luni. In emisiunea „Pact cu Diavolita” prezentata atunci de Oana la Kanal D, aceasta a dat-o afara din emisiune pe Monica Columbeanu pe motiv ca nu are un comportament adecvat in emisiune.

Prezentatoarea TV a luat foc in momentul in care Monica a lansat, subtil, o amenintare la adresa emisiunii. “Am puterea de a-mi face singura dreptate, prin avocatii mei.
 
Si o sa am grija sa-i fie «bine» acestei emisiuni”, a spus manechinul. Monica se suparase ca producatorii au refuzat sa taie la montaj o scena care o deranja. “Iesi afara, nesimtito!”, a fost replica Oanei, care insa nu s-a oprit aici. Desi Monica s-a retras din discutie, refuzand sa intre in conflict deschis cu prezentatoarea, Oana a continuat cu o tirada de vorbe “dulci” la adresa invitatei sale. Tocmai aceste scene se tem cei de la Kanal D sa le difuzeze, luand in calcul ochiul vigilent al CNA, dar si o scrisoare oficiala pe care Monica a trimis-o catre conducerea televiziunii.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Harry Potter Products

    13 noiembrie 2010 at 15:32

    Things like this are incredibly disturbing to me and should be to everyone.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending