Oana Zăvoranu și Daniel Dobre, deghizați pe scena Uite cine dansează!

0
657

Oana Zavoranu si Daniel Dobre, o pereche plina de culoare si efervescenta! Ea, dansatoare profesionista… in devenire, el, regizorul unui „dans fara consoane”.

 

Oana a facut totul sa-i impresioneze pe Mihai Petre si Andreea Marin si a declarat in stilul sau ca-i plac notele mari, la fel ca la scoala. Oana si Dani au repetat pentru stilul de dans prezentat in urma cu cateva minute, s-au jucat pe scena si au redat stilul disco foarte bine. Extrem de colorati si plini de energie, cei doi s-au bucurat de momentul lor, insa dansul nu a fost unul perfect, iar juratii au punctat fiecare minus din coregrafie.

 

„Voiam sa te felicit pentru ca ai dansat superb in aceasta seara! Ai dansat foarte bine, tocmai ca in majoritatea cluburilor din romania, ai stat pe scaune. Ai stat jumatate de dans pe scaunul ala. Sincronizare ioc! Sfatul meu e sa stati mai mult la sala, pentru ca e pacat.”, a spus Mihai Petre despre momentul prezentat pe ringul Uite cine danseaza!.

 

„Ar fi foarte multe de spus, de analizat ca eveniment si ca fenomen. Acest cuplu e foarte disproportionat. Ceea ce se intampla dupa dans mi se pare mult mai frumos decat ceea ce se intampla in timpul dansului. Oana, ai un curaj al gestului dupa ce dansezi, pe care nu il ai atunci cand dansezi.”, a continuat Gigi Caciuleanu.

 

Oana Zavoranu poate fi votata prin SMS la 1200, cu textul „Oana”.

 

Foto Credit: PRO TV

Alex Velea și Ecaterina Dosan au avut “pași iuți” la Uite cine dansează!, cu o coregrafie pentru Quickstep

Comentarii