Connect with us

Reality Show

Oboseala concurenților începe deja să se simtă în activitățile din Fermă !

Published

on

            Prima zi a fost una plină de surprize pentru cei 16 concurenți. După o întâlnire relaxantă la piscină, în cadrul căreia au avut ocazia să se cunoască și să povestească, au primit o veste neașteptată: provocarea Fermei a început cu un duel ! A fost o probă dificilă pe care sătenii au câștigat-o, în urma victoriei lui Andrei Stoica în fața fratelui său, Bogdan.

 

Au ajuns în casă, unde sperau la un somn odihnitor, însă fermierii vor avea parte de o nouă surpriză: nu pot merge la somn până nu își asamblează paturile sau nu fac curățenie în încăperi. Astăzi, George Piștereanu va fi primul care va recunoaște că oboseala acumulată se resimte: „Nu m-a bătut un pat așa, în viața mea.”

Momentele de stres vor continua, iar Octavian Ciovică va declara că: „Noaptea a fost ca și ziua: infernală”. În acele momente de stres, Anna Lesko își va încuraja colegele: „Când ești obosită, acționează, nu-ți mai închipui”. Cum vor face față orășenii și sătenii primelor activități din Fermă, aflăm în această seară.

 

Nici probele nu vor fi mai ușoare, ci dimpotrivă ! Astăzi, fermierii își vor alege câte un reprezentant care să lupte în proba pentru mâncare. Cine va primi încrederea colegilor și cum va arăta proba care-l va face pe unul dintre dueliști să declare: „Când ești determinat să câștigi, nu mai contează că e bălegar”, aflăm împreună !

Foamea și oboseala se vor resimți tot mai puternic după o primă zi încărcată de emoții, iar replicile concurenților vor sublinia duritatea primelor zile de competiție. O nouă seară, noi provocări, noi trăiri puternice, astăzi de la ora 22:30, în cea de-a doua ediție a reality show-ului, de la PRO TV, Ferma. Orășeni vs Săteni.

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending