Obtine o casa de vis cu ajutorul mobilierului inteligent - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Business

Obtine o casa de vis cu ajutorul mobilierului inteligent

Published

on

Pentru orice incapere, indiferent ca este vorba despre locuinta in care traim sau biroul in care lucram mobila joaca un rol extrem de important pentru modul in care ne simtim.

Aceasta are atat rol estetic cat si rol functional motiv pentru care mobila nu poate fi ignorata din nici o incapere, indiferent de scopul incaperii. Aceasta se gaseste sub mai multe forme si dimensiuni astfel incat oricine isi doreste achizitionarea unui mobilier o poate face extrem de simplu. Tendintele s-au schimbat si in ceea ce priveste mobilierul motiv pentru care in momentul de fata mobilierul inteligent este la moda, acesta fiind extrem de cautat de un numar din ce in ce mai mare de persoane. Ce inseamna mobilier inteligent? Adica corpurile de mobilier sunt rabatabile si se incadreaza perfect in spatiul disponibil din interiorul locuintei. Prin achizitionarea unui astfel de mobilier clientul va castiga spatiu si va avea posibilitatea de a schimba utilitatea camerei in doar cateva minute prin rabatarea mobilierului.

Gaysan Furniture Co. este singurul producator de paturi rabatabile de perete din Turcia si unul dintre cei mai mari producatori de mobilier inteligent din lume. Aceasta companie s-a dedicat in ultimii 25 ani producerii de mobilier inteligent, acest lucru facand ca in momentul de fata mobilierul inteligent produs si comercializat de acestia sa fie utilizat in peste 100.000 case din intreaga lume. Din grupul de firme Gaysan face parte si Multimo care prin intermediul site-ului www.mobilierinteligent.ro comercializeaza mobilier inteligent destinat persoanelor care desi locuiesc in spatii restranse isi doresc un mobilier care sa le raspunda pe deplin nevoilor. Articolele de mobilier ce pot fi achizitionate prin intermediul celor de la Multimo sunt urmatoarele:

 • Paturi rabatabile;
 • Dulapuri de haine;
 • Bibleoteci;
 • Mese si scaune;
 • Saltele;

Avantajele oferite de catre achizitionarea unui mobilier inteligent sunt urmatoarele:

 • Economie de spatiu.
 • Raport pret calitate foarte bun.
 • Posibilitatea de a fi in tendintele modei.
 • Posibilitatea de a integra cu succes in mobilierul inteligent si alte obiecte aflate in camera.
 • Un aspect cat mai modern dar si placut.
 • Ajuta cu succes la crearea unei atmosfere relaxante.
 • Calitatea mobilierului inteligent este foarte buna motiv pentru care aceste articole de mobilier sunt durabile.
 • Sunt perfecte atat pentru spatiile de mici dimensiuni cat si pentru spatiile de mari dimensiuni.
 • Mobilierul inteligent este realizat in functie de dimensiunile locului in care urmeaza sa fie amplasat ceea ce inseamna ca acesta se va potrivi la perfectie.
 • In cadrul acestei firme lucreaza doar personal special pregatit pentrru realizarea mobilierului inteligent. De asemenea, si utilajele folosite pentru confectionarea mobilierului inteligent sunt de cea mai buna calitate.

Articolele de mobilier inteligent comercializate de catre Multimo pot fi achizitionate prin intermediul site-ului www.mobilierinteligent.ro, fie din magazinele situate in orasele Bucuresti, Timisoara sau Cluj.

In concluzie, pentru a fi la moda dar si pentru a economisi spatiul din locuinta care devine din ce in ce mai mic este necesara achizitionarea unui mobilier inteligent, Multimo fiind in acest sens cea mai buna optiune de pe piata de profil.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending