Connect with us

Emisiuni

Octavian Bellu vine la Profesioniştii în săptămâna Europenelor de Gimnastică Artistică de la Moscova

Published

on

Reclame

Campionatele Europene de Gimnastică Artistică, 19-21 aprilie, la TVR 1, TVR HD şi TVR+

Profesioniştii, cu Eugenia Vodă, sâmbătă, 20 aprilie, de la 23.10, la TVR 1 şi TVR+

În săptămâna în care TVR 1, TVR HD şi TVR+ difuzează, în direct de la Moscova, Campionatele  Europene de Gimnastică Artistică, partenerul de dialog al Eugeniei Vodă la Profesioniştii este nimeni altul decât bine-cunoscutul antrenor al echipei naţionale de gimnastică, Octavian Bellu.

„Mă numesc Octavian Bellu şi sunt un dascăl”, se prezintă invitatul Eugeniei Vodă, precizând apoi că, pe o carte de vizită cu numele lui ar scrie, simplu, „om”. La fel ca toate poveştile spuse în atmosfera intimă a emisiunii găzduite de Eugenia Vodă, şi această ediţie a Profesioniştilor va putea fi urmărită atât la TVR 1, cât şi online, pe platforma video a TVR, www.tvrplus.ro.

De vineri până duminică, telespectatorii TVR 1 şi TVR HD, precum şi cei care urmăresc programul TVR online, pe www.tvrplus.ro, pot vedea evoluţia gimnaştilor noştri la Moscova pe parcursul a aproape douăsprezece ore de transmisiuni în direct, după cum urmează: vineri, 19 aprilie, de la orele 12.00, respectiv 16.30; sâmbătă, 20 aprilie, de la 12.30; duminică, 21 aprilie, tot de la 12.30. Alina Alexoi va comenta, pentru telespectatorii TVR, toate probele de la Moscova în cele trei zile de concurs.

Evoluţia gimnaştilor români la campionatele internaţionale a fost mereu strălucitoare. De multe dintre succesele lotului naţional de gimnastică feminină a României se leagă numele antrenorului şi profesorului Octavian Bellu. Şi el multiplu medaliat olimpic, mondial şi european, inclus în International Gymnastics Hall of Fame, Bellu este şi denumit „Cel mai de succes antrenor din lume”, de Worlds Records Academy.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending