Connect with us

A-Z NEWS

Octavian Strunilă şi-a dus fetiţa pentru prima oară la teatru (galerie foto)

Published

on

Reclame

Octavian Strunila, interpretul lui Stivenu în serialul ,,Mostenirea”, difuzat de Protv de luni până joi de la ora 22:15, şi-a initiat fiică de numai 11 luni în viaţa artistică. Actorul a dus-o pe Eca (n.r fetiţa lui) pentru prima oară la teatru, la o piesă pentru copii pusă în scenă de o companie poloneză. ,,Am aflat de acest spectacol de teatru pentru copii cu vârste cuprinse între 0 şi 4 ani şi mi-am zis că e o idee bună să merg şi cu Eca. Eram foarte curios să văd cum reacţionează şi am fost surprins să văd cât este de cuminte şi de atenta”, a povestit actorul.

De ceva vreme, Octavian a avut o nouă surpriză din partea fiicei lui. ,,Eca are numai 11 luni dar deja merge foarte bine. Şi mult! De fiecare dată înainte ca eu să plec la filmări se agăţă de gâtul meu, iar atunci când ajung acasă vine cât poate de repede spre mine şi îmi sare în braţe. Timpul pe care îl petrec jucându-mă cu ea este pentru mine cea mai mare bucurie şi relaxare”, a mai povestit el.

Pentru că în curând Eca va împlini 1 an, actorul s-a gândit deja la un cadou pentru ea: prima ei ieşire din ţară, la Barcelona.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending