Connect with us

Concurenții MasterChef au avut marea surpriză să se reîntâlnească cu Ciprian Ogarcă, marele câștigător al sezonului trecut, și cu Odette Mîndruță!

Probele ediției au fost urmărite de aproape 1.2 milioane de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare, 20:30 – 22:35. Minutul de aur, de la 21:27, a reunit peste 1.5 milioane de telespectatori.

Ce audienta a inregistrat show-ul?

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, MasterChef a fost lider de audiență, obținând 10.4 puncte de rating și 24.4% share, în timp ce postul de pe locul doi, Antena 1 cu Pofiti de va iubiti a înregistrat 7.8 puncte de rating și 18.3% share.

De ce surprize au avut parte concurentii?

Concurenții au fost surprinși aseară de o cutie a misterelor gigant! Cei 14 rămași în cursa pentru cel mai râvnit trofeu culinar au făcut diferite presupuneri legate de produsele care se pot afla în cutie: de la un animal viu, la un tort uriaș sau animale desprinse din basmele românești.

Nu mică le-a fost mirarea să-i descopere sub cutie pe Odette și Ciprian Ogarcă, finaliștii MasterChef din sezonul precedent. Cei doi au adus preparatele prezentate în finala competiției de anul trecut, concurenții din acest sezon find provocați să reproducă farfuriile celor doi finaliști. După ce au gustat din preparatele desăvârșite ale lui Odette și Ciprian, 7 concurenți au gătit preparatul lui Odette și 7 preparatul lui Ciprian. Pe parcursul probei, cei 14 au beneficiat de sfaturile celor doi.

MasterChef PRO TV

MasterChef
PRO TV

Ana Maria, Kiki, Andra și Tudor au realizat preparate nerespectând plating-ul, cantitatea sau numărul de ingrediente din preparatele originale. Ca pedeapsă, Tudor a fost desemnat să spele toate vasele utilizate la această probă. Deși au fost nominalizați de Chefi pentru aspectul reprodus fidel, preparatele realizate de Claudia și Liviu nu au respectat gustul preparatului lui Odette. Andrei și Florin au fost cei doi nominalizați dintre concurenții care au avut de reprodus preparatul câștigătorului de anul trecut, Ciprian Ogarcă. Și preparatele celor doi au avut câteva lipsuri în ceea ce privește gustul.

Chef Hadean MASTERCHEF

Chef Hadean
MASTERCHEF

Dintre cei patru aleși, Florin a reușit să cucerească papilele gustative ale Chefilor cu un preparat corect gătit, care a reprodus extrem de fidel farfuria propusă de Ciprian.

La cea de a doua probă a ediției, concurenții au avut de înotat în ape tulburi. Pe lângă imunitatea câștigată la proba anterioară, Florin a avut de ales pentru restul concurenților câte un sortiment de pește. Dar nu orice fel de pește: de la scorpie, la lin, canbulă, zărgan, calcan sau john dory, adevărate delicatese pentru cunoscători, care trebuiau să fie folosite de concurenți pentru realizarea unor feluri principale.

Timp de 60 de minute, cei 13 concurenți s-au întrecut în desăvârșirea unor preparate demne de MasterChef.

[nextpage]

Surprizele neplăcute nu au lipsit, jurații descoperind oase în câteva preparate, dar și concurenți care au tratat necorespunzător peștele, masacrând carnea, după cum au mărturisit cei trei Chefi.

Marilena a propus Chefilor o supă cremă realizată cu canbulă, lapte de cocos, fenicul, vanilie și creveți, preparatul acesteia nerespectând specificațiile probei. Marilena a fost trimisă la testul sub presiune, alături de Anuța, Kiki și Iulian care au avut cele mai slabe preparate.

Ciprian Ogarcă - castigatorul MASTERCHEF 2014

Ciprian Ogarcă – castigatorul MASTERCHEF 2014

Testul sub presiune i-a provocat pe cei patru concurenți să realizeze un fel de mâncare care să se potrivească cu patru sortimente diferite de bere: lager, nefiltrată, granat și bere brună. Invitatul special, somelier de bere din Praga, le-a dezvăluit concurenților secretele din spatele gustului fiecărui tip de bere, ajutându-i să-și aleagă cât mai bine sortimentul care să se potrivească cel mai bine cu gustul preparatelor.

Anuța a ales berea nefiltrată, Kiki sortimentul granat, Marilena a optat pentru lager, iar Iulian pentru berea neagră. Rulada de curcan cu migdale, prune și sos de coacăze și afine propusă de Kiki a fost considerată de Chefi o opțiune potrivită pentru tipul de bere ales, în timp ce preparatul Marilenei i-a adus eliminarea. Plăcinta alsaciană cu kaiser afumat a fost catalogată drept nepotrivită pentru MasterChef, Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean considerând ca parcursul acesteia să se oprească aici.

Doar 13 concurenți au rămas în competiția pentru cel mai râvnit trofeu culinar din România: MasterChef! Competiția continuă și săptămâna viitoare, cu noi probe incendiare.

MASTERCHEF PRO TV

MASTERCHEF
PRO TV

Comentarii

Emisiuni

Despre situaţia gărilor litoralului românesc, duminică la „Asta-i România!”

Avatar

Published

on

            Duminica aceasta, de la ora 14:30, la Kanal D, o nouă ediţie Asta-i România !” intră în casele românilor. În plin sezon estival, echipa emisiunii ne prezintă situaţia dezastruoasă din  gările litoralului românesc. Imagini surprinse în vagoanele care duc la mare, cu peroane prin care am putea ajunge, ne sperie, iar acestea reprezintă din păcate, o realitate.

 

Vagoanele arată exact ca acum 30 de ani, nimic schimbat.  „Nostalgicii” pot fi fericiţi că au parte de o călătorie cu acelaşi tren cu care au mers în copilărie. Mai grav este că, deşi există risc de îmbolnăvire, iar virusul care a blocat o lume întreagă încă îşi face simţită prezenţa, călătorii nici nu se pot spăla pe mâini, pentru că nimic nu funcţionează.

Vara îşi intră în drepturi, iar gările de pe litoral îşi aşteaptă călătorii români şi străini. Gara din Constanţa, poarta de intrare în cel mai vizitat oraş în sezonul estival, trebuia să fie demult renovată, măturată măcar, şi pusă pe o hartă turistică europeană. Gara e un şantier, iar turiştii care vin la mare, fac un adevărat test de echilibristică pentru a coborî din vagoane, printre materialele de construcţii, ori ca să ajungă la peron.

 

Unul dintre exemple este Tuzla, loc care „ascunde” una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice, cu nisip fin şi apă verde turcoaz, cum nu mai găseşti pe litoralul românesc. Locul este un adevărat paradis căutat de turişti de pretutindeni. Din păcate, cine soseşte cu trenul în Gara Tuzla, are parte de o imagine şocantă. Gările Eforie şi Costineşti au peroane care arată ca după război, iar aceste imagini îi poartă pe vizitatori mai degrabă înapoi în timp.

Murdăria din gări şi vagoane, lipsa condiţiilor de călătorie şi biletele scumpe, raportat la aceste condiţii de drum sunt motivele pentru care românii merg tot mai rar cu trenul. Urmăriţi duminică, de la ora 14:30, un material inedit la Asta-i România !”, emisiune prezentată de Mihai Ghiţă, la Kanal D.

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

George Mihai, gazda „ROventura”, uluit de frumuseţile unui sat din România

Avatar

Published

on

            Sâmbătă de la ora 15:00, la Kanal D urmăriţi o nouă ediţie ROventura”. George Mihai, gazda emisiunii, a fost impresionat de unul dintre locurile mai puţin ştiute din ţara noastră, o destinaţie ideală de vacanţă.

 

Cu toate că a străbătut ţara în lung şi-n lat şi se poate mândri că a văzut locuri pe care mulţi dintre noi nu am reuşit încă să le vedem, călătorul nostru a ajuns la o destinaţie care l-a cucerit iremediabil. După 10 zile petrecute în Delta Dunării, în zona Clisurii, aproape de intrarea în ţară a „Amazonului Europei”, George Mihai are o perspectivă completă asupra turismului din jurul acestui curs de apă absolut fabulos.

„Cu adevărat uluit am fost, odată ce am ajuns la Berzasca, în Caraș-Severin. Nu prea bătusem zona asta, vă mărturisesc. Deşi albia Dunării nu e la fel de spectaculoasă ca în zona Eselnisa – Dubova, din Mehedinţi, aveam să descoperim că oamenii locului fac eforturi să ţină pasul şi au investit enorm în dezvoltarea turismului. Am petrecut noaptea în singurul complex hotelier lacustru din România. Să pescuieşti de pe terasa bungalow-ului tău privat, să deschizi fereastra şi să priveşti direct în altă ţară vecinii sârbi, acestea nu sunt lucruri pe care le poţi trăi oriunde. Am trăit o experienţă cu adevărat fabuloasă!” mărturiseşte  George Mihai despre călătoria sa.

„Tot la Berzasca m-am bucurat şi de, probabil, una din cele mai frumoase piscine infinite din România. O experienţă de neuitat care mi-a marcat întreaga călătorie din Clisura Dunării şi pe care abia aştept să v-o dezvălui, sâmbăta aceasta, la „ROventura!”, a mai adăugat prezentatorul emisiunii.

 

Aşadar, nu rataţi mâine, de la ora 15:00, o nouă ediţie „ROventura”, prezentată de George Mihai şi Andreea Stravoiu, la Kanal D.

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Au început preselecţiile pentru show-ul iUmor. Se caută numere de comedie care să doboare noi recorduri

Avatar

Published

on

            iUmor a început preselecțiile pentru sezonul cu numărul nouă, la Antena 1, iar înscrierile se pot face deja pe http://casting.a1.ro/iumor/.

 

De-a lungul celor opt sezoane de până acum, umoriști de peste tot i-au făcut pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac să râdă, i-au uimit sau i-au șocat cu numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, iar cei care vor să participe în noul sezon se pot înscrie pe adresa casting.a1.ro. Indiferent dacă au sau nu experiență pe scenă, oricine crede că le poate demonstra juraților că nu le-au văzut încă pe toate, se poate înscrie la castingul pentru următorul sezon.

 

iUmor este singura emisiune TV din România cu aproape două milioane de abonați pe canalul de YouTube care „savurează” din plin clipurile concurenților și invitaților, ce au făcut senzație pe scenă. Canalul de YouTube iUmor a acumulat peste 1,3 miliarde de vizionări, iar în continuare, cel mai apreciat număr de până acum rămâne cel al lui Ionuț Rusu, din sezonul cu numărul 2, cu peste 14 milioane de vizualizări.

 

Cei opt câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul 1), Maria Popovici (sezonul 2), Doina Teodoru (sezonul 3), Ana Maria Calița (sezonul 4), Andrei Cojocaru (sezonul 5), Irena Boclincă (sezonul 6), Mukinka (sezonul 7) și Edi Văcariu (sezonul 8).

 

Comentarii

Continue Reading

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0