Connect with us

Business

Oferă-ți confortul unui stil de viață relaxat cu o piscină de top!

Published

on

O casă cu piscină, nu înseamnă doar condiții de relaxare în timpul anotimpului cald, ci și confortul de a organiza serate și petreceri într-un cadru special. Dintre toate categoriile de piscină, cele mai avantajoase sunt piscinele îngropate (pe https://piscinepacific.ro/portfoliu-piscine/piscine-publice/ găsești o multitudine de modele, cu prețuri foarte accesibile și servicii profesioniste din faza de proiect și până la livrarea produsului în forma finală).

Acestea se remarcă printr-un termen de garanție extins, în comparație cu cele de tip supraterestru și gonflabil, precum și printr-o serie de caracteristici care contribuie la realizarea unor modele spectaculoase și care pot fi ușor de personalizat, în funcție de dorința clientului. Concepută într-o astfel de formă, piscina capătă personalitate, poate fi realizată în orice formă de design, poate avea adâncime variabilă în diverse puncte, materialele de construcție sunt durabile, iar nivelul de confort este întotdeauna la cote maxime de calitate!

 

Plus de valoare pentru locuință și plus de confort pentru utilizatori!

Piscinele care sunt îngropate beneficiază de o durată de viață extinsă față de cele de tip gonflabil și supraterane, fiind rezultatul unui proces de construcție similar edificării unei locuințe. Se folosesc materiale de bază de beton, sisteme de scurgere și drenare, de filtrare a apei, pompe de încălzit apă și multe altele în partea acoperită și o mulțime de elemente care îi conferă un aer de unicitate în partea exterioară (placarea se poate face atât cu mozaic, cât și cu piatră arsă, faianță, marmură, etc.). Multiplele posibilități de placare, precum și nivelul crescut de accesorizare a acestui tip de piscină îi permite utilizatorului să obțină un accesoriu de top, personalizat și care este adaptat perfect nevoilor sale.

Foarte important în cazul construirii unei piscine de acest gen este constructorul, dat fiind că o echipă profesionistă, care beneficiază de experiență în domeniu și are un portofoliu de lucrări de top inspiră încredere maximă și garantează pentru calitatea lucrării și a rezistenței acesteia în timp. Din punct de vedere al creșterii valorii unei locuințe, piscina îi oferă acesteia un plus de până la 10%, dar privind din perspectiva oferită de gradul de confort, acesta este un accesoriu care înseamnă un plus de 100% la capitolul relaxare, distracție și stil de viață!

Piscine Pacific este reperul construcțiilor de calitate superioară pe segmentul de piscine ce sunt îngropate, fiind una dintre cele mai bine poziționate firme, cu o experiență de peste 21 de ani. Alege acest tip de piscină dacă îți dorești să ai parte de un element personalizat pentru locuința ta și optează pentru un constructor de marcă, care să dea forma optimă ideilor tale de relaxare!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending