Oferă-ţi un moment de relaxare într-un cadru unic, la Chocolat Studio - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Oferă-ţi un moment de relaxare într-un cadru unic, la Chocolat Studio

Published

on

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi şi chiar dacă anul acesta vor fi diferite, trebuie să încercăm să ne bucurăm de fiecare moment. Întâlnirile şi petrecerile vor mai trebui să aştepte sau, cel puţin, să se mute în online, dar asta nu înseamnă că ne putem neglija aspectul. Din contră, este important să avem grijă de noi şi de ce nu, să ne oferim un mic răsfăţ în dar.

La Chocolat Studio, răsfăţul este garantat, în special dacă doreşti un bronz impecabil, ca cel obţinut într-o vacanţă exotică. În mijlocul frigului, cel mai nou salon din zona Sălaj, Bucureşti te invită într-un adevărat paradis unde vara nu se termină niciodată.

 

 

Când totuşi te mai gândeşti dacă solarul este o idee bună, află că nu trebuie să îţi faci griji şi nici să aştepţi soarele puternic al verii pentru a avea bronzul ideal. La Chocolat Studio vei redescoperi anotimpul cald într-o atmosferă specială, dar şi aparaturi de ultimă generaţie care nu emit radiaţii UVC, responsabile pentru îmbătrânirea pielii. În plus, radiaţiile UVA şi UVB sunt ţinute sub control, pentru un bronz frumos, dar şi sigur. Tehnica profesională este compusă din două sisteme de bronzare la orizontală şi unul pe verticală, cu posibilitatea de a selecta intensitatea bronzului dorit.

 

Însă pe lângă latura estetică, beneficiile bronzului nu se opresc aici. De pildă, ştiaţi că solarul ajută în cazul unor boli de piele, cum ar fi psoriazis, eliminarea petelor pigmentare sau acneea ? Dacă reumatismul începe să-şi facă simţită prezenţa, o vizită la solar ne va ajuta să-l mai domolim. Chocolat Studio promite un bronz perfect şi de lungă durată, care pe lângă aspectele menţionate deja, vine la pachet şi cu alte beneficii. Pielea este protejată împotriva procesului de îmbătrânire, uniformizată, elasticitatea şi fermitatea sunt îmbunătăţite, iar vergeturile vor dispărea. Sună bine, nu-i aşa ? Frumuseţea vine la pachet cu îngrijirea.

 

Advertisement

Chocolat Studio te ajută să ai bronzul mult dorit, fără ca pielea să fie lezată sau agresată în vreun fel, datorită tehnologiei disponibile aici, cu infraroşu. Mai mult decât atât, salonul pune la dispoziţie diferite accesorii şi loţiuni de cea mai bună calitate. Cât despre preţuri, nu trebuie să îţi faci griji, raportul calitate-preţ este unul excelent. De asemenea, cum sărbătorile sunt aici, pentru această perioadă festivă din an, nu lipsesc ofertele şi promoţiile speciale. Şi asta nu este tot! Echipa profesionistă şi prietenoasă de la cel mai nou salon de bronzare, este pregătită să-şi întâmpine oaspeţii cu cele mai potrivite sfaturi.

 

Cu Chocolat Studio este uşor să obţii acel bronz ca după o vacanţă pe o insulă însorită, însă specialiştii de aici ne spun câteva sfaturi, pentru o experienţă cât mai completă şi plăcută. Pentru un bronz frumos este nevoie şi de puţină răbdare. Nuanţa ciocolatie şi strălucitoare se obţine treptat, iar în ajutor vin şi cremele speciale pentru solar care îngrijesc pielea, pentru ca totul să fie perfect

 

Exact ca după o vizită pe plajă, este important să ne hidratăm, îmbinând astfel grija pentru sănătate cu latura estetică. Pe listă se mai adaugă o serie de indicaţii pe care este bine să le urmezi, cum ar fi demachierea înainte de şedinţele de bronzare, înlăturarea ceasului, brăţărilor şi a altor bijuterii, pentru ca bronzul să fie uniform. Projează-ţi ochii cu ajutorul ochelarilor speciali care ţin razele UV la distanţă şi, dacă la mare aplici protecţie solară, află că la salon nu este nevoie, astfel se diminuează semnificativ efectul de bronzare. Rămâi la cremele pentru solar care vin la pachet cu protejarea pielii.

 

Iarna nu este ca vara, dar bronzul tău poate fi, cu o vizită la salonul Chocolat Studio! Unde ? Confort Urban Residence Sos. Sălaj 420-424, Bucureşti. Când ? De luni până vineri de la 10:0 la 23:00, dar şi în week-end. Pentru programări şi mai multe detalii: 0770 523 638.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending