Oferta care include casa de marcat Datecs DP25 GRATUIT!
Connect with us

Business

Oferta care include casa de marcat Datecs DP25 GRATUIT!

Published

on

Casedemarcat.eu

Casedemarcat.eu este un magazin specializat si acreditat pentru vanzare de case de marcat electronice si alte dispozitive obligatorii sau utile in business-uri diverse. Cu peste 20 de categorii de produse, magazinul online se impune in randul competitorilor de top prin calitatea produselor comercializate si prin serviciile diverse pe care le ofera.

Case de marcat electronice intr-o varietate de modele

Modelele de case de marcat cu jurnal electronic sunt obligatorii pentru activitati de retail si restaurant, de la inceputul lunii noiembrie 2018. Antreprenorul este obligat sa cumpere un astfel de dispozitiv, sa il fiscalizeze si sa il instaleze, in ideea in care organele competente au considerat ca aduce o serie de beneficii business-ului si clientilor finali.

Magazinul online a inclus in oferta sa case de marcat electronice potrivite pentru orice activitate de retail si restaurant, care sa satisfaca orice pretentii legate de calitatea si accesibilitatea financiara a acestor dispozitive. Acestea provin de la branduri de top, precum: Activa, Custom, Daisy Technology, Datecs, Olivetti, Tremol.

Avantaje de baza

Spre deosebire de casele de marcat vechi, cele electronice transmit informatiile catre institutiile de administrare fiscala foarte eficient. Din acestea se extrag fisierele .xml si sunt puse pe calculator. Ulterior se extrage un fisier PDF inteligent semnat cu un certificat digital calificat. Pasul urmator consta in trimiterea la ANAF prin formularul A4200.

Potrivit ANAF, toate documentele necesare pentru solicitarea si atribuirea unui numar unic de identificare a casei de marcat au acum un parcurs mult mai simplu, deoarece pot fi depuse online intr-un Spatiu Privat Virtual. Important, de asemenea, este ca „prin intermediul formularului C801 se poate solicita emiterea certificatului de atribuire a numărului unic de identificare pentru mai multe aparate de marcat electronice fiscale în vederea instalării în mai multe zone geografice”.

Casa de marcat DP 25 GRATUIT

Clientii magazinului online care inchiriaza pentru un an programul CENTO® primesc gratuit o casa de marcat Datecs DP25. Practic, avantajele de care vor beneficia includ, pe langa utilizarea dispozitivului obligatoriu din punct de vedere legal si:

  • controlul eficient al afacerii prin utilizarea aplicatiei CENTO® Retail;

  • optimizarea stocurilor;

  • eliminarea pierderilor si riscurilor.

Pachetul CENTO® Retail presupune:

  • 5EUR/luna pentru chirie program vanzari;

  • 10EUR/luna pentru chirie program gestiune;

  • fiscalizare casa de marcat de catre reprezentantii magazinului online;

  • timp de 12 luni upgrade legislativ CENTO® Retail;

  • instructiuni pentru instalarea si utilizarea aplicatiei.

De asemenea, reprezentantii magazinului online se pot ocupa si de urmatoarele aspecte, contra cost:

  • intocmirea dosarului pentru ANAF pentru obtinerea numarului unic de inregistrare;

  • depunerea declaratiei de fiscalizare a dispozitivului Datecs DP25.

Pe langa casele de marcat fiscale, in oferta magazinului sunt incluse imprimante (fiscale si termice), cantare electronice comerciale si cu etichetare, cantare platforma, cititoare coduri de bare (fixe, mobile, de masa), price checker, PC & POS, calculatoare, monitoare, sisteme POS, terminale mobile, accesorii case de marcat, accesorii terminale mobile, consumabile.

In concluzie, avand in vedere multitudinea de avantaje pe care le ofera, magazinul online poate fi considerat un partener eficient in relatia cu clientii sai!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending