Connect with us

Industria de Publicitate

Oferte de locuri de munca inedite la Targul de Joburi de la FSEGA

Published

on

Astazi s-a desfasurat in holul de la parterul Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitatii “BABES-BOLYAI” din Cluj-Napoca Targul de Joburi destinat tinerilor absolventi economisti si nu numai. Acest Targ de joburi a fost organizat de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) si Asociatia Studentilor Economisti.

Printre expozanti s-au numarat firme de renume, atat romanest cat si internationale: Sykes , Fortech, VITACOM Electronics, Kaufland, Psihoselect, Sales Consulting, IntegraHR si Property Shark.

Una dintre noutatile pietei muncii in Municipiul Cluj-Napoca o reprezinta oferta firmei britanic THOMSONS Online Benefits. Iata ce ne-a declarat reprezentantul acestei companii intr-un scurt interviu:

“Compania Thomsons se ocupa cu beneficii flexibile, oferind solutii pentru companiile care doresc beneficii flexibile. Ce sunt beneficiile flexibile? Daca eu sunt angajat intr-o companie, primesc un salariu, dar si apartenenta la o sala de gimnastica, primesc  pensie, dar am si alte beneficii care pot include asigurari si alte lucruri de genul acesta.  Ceea ce face Thomson este sa se ocupe de managementul acestor solutii flexibile”.

Acesta este un concept nou pe piata romaneasca, dar cu siguranta va ajuta firmele in dezvoltarea de noi strategii de recompensare a angajatilor.

 

https://www.youtube.com/watch?v=D6xO0nf9mRk

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending