OFICIAL. Delia i-a predat stafeta lui Horia Brenciu in juriul show-ului ”Te cunosc de undeva”

0
485

Horia Brenciu vine, din 29 martie, la Te cunosc de undeva! Și va lua loc la masa juriului, în calitate de invitat special, alături de Monica Anghel, Pepe și Andrei Aradits.

Cum l-au primit cei trei jurati, spune chiar Horia Brenciu:

“Exact asa cum se primeste un prieten intirziat la o petrecere. Nu e usor sa fii printre vedete care deja au jumatate de sezon la activ. Mai mult decat atat, emisiunea este in sezonul al V-lea. Asta nu face deloc simpla prezenta mea acolo. O noua provocare inseamna un nou test pentru mine! A fost prima mea intalnire cu Orodici (Aradits, asa se scrie). La prima filmare, in platou, mi-a zis ca ii e frica de mine. In general, tuturor le e teama de expansivitatea mea. I-am linistit si le-am zis ca am venit aici ca intr-o vacanta, nu la o lupta pe viata si pe moarte… (rade) Abia astept primele intalniri cu juriul si cu faimosii concurenti…”.

Si, pentru ca respecta acest show, pe care il urmareste inca de la primul sezon, Horia Brenciu s-a gandit ca, in prima emisie, pe 29 martie, sa nu vina cu mana goala: “O sa le ofer tuturor o surpriza… LIVE!“, mai spune artistul.

Revenirea lui Horia Brenciu, in aceasta primavara, in echipa Antenei 1, a fost salutata cu entuziasm de colegii sai din Trustul Intact.

“De la masinisti si regizori de platou, de la directori de imagine si pana la vedetele postului, m-am trezit cu mesaje si telefoane de genul “bine ai revenit” sau “cand ai nevoie de mine ma gasesti aici” sau “chiar mi-era dor sa te vad mai des”… Pe scurt, au fost multe zambete si mesaje din toate colturile trustului. Primul pas a fost placut, dar nu sunt deloc omul care sa se culce pe-o ureche… Tot ceea ce vreau este sa muncesc si sa ma ridic dincolo de asteptarile tuturor, in special ale publicului”, spune Brenciu.

Aceasta schimbare spectaculoasa in viata sa profesionala este explicata tot de el:

“Planetele, stelele… si inca vreo 20 de motive au determinat aceasta schimbare in viata mea profesionala, la care se adauga faptul ca dorinta celor de la Antena 1 de a lucra cu mine a fost mai mare. Voiam un partner, nu numai pentru postura de… jurat, dar si pentru cariera mea de cantaret si producator de spectacole si aici am gasit aceasta sustinere. In ultima instanta, viata mea profesionala apartine publicului roman. Ei sunt beneficiarii a tot ceea ce am facut, fac sau voi face pe micul ecran sau in salile de spectacol. Asta am inteles eu in 21 de ani de viata publica”.

Si tot sambata, 29 martie. la “Te cunosc de undeva!”, Delia isi ia ramas bun de la juriu si concurenti si ii preda stafeta jurizarii lui Brenciu, intr-un mod original. Ea va mai face o transformare de senzatie, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, unde o va intruchipa pe Loredana si va cinta, alaturi de Doru Todorut, piesa “Lumea ta”. Delia a fost nevoita sa renunte, cu regret, la proiectul Te cunosc de undeva! din cauza programului foarte aglomerat caruia nu-i mai putea face fata.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii