marți, februarie 27, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăLIFE STYLELife StyleOficial Televiziunea Romana lanseaza TVR 3 si TVR Info

  Oficial Televiziunea Romana lanseaza TVR 3 si TVR Info

  TVR lansează la jumătatea lunii octombrie TVR Info – o televiziune de nişă care va difuza în principal informaţii utilitare şi transmisiuni live din trafic. TVR Info va fi doua televiziune de nişă a Societăţii Române de Televiziune (SRTv), după TVR Cultural. Noul post TV va emite 24 din 24, şapte zile pe săptămână şi va difuza numai producţie proprie.Canalul va transmite informaţii utilitare, fiind astfel o premieră pe piaţa românească a audiovizualului. Pilonul central din grila postului va fi reprezentat de transmisiile live din trafic. În acest sens, TVR Info va avea montate aproximativ 300 de camere în Bucureşti şi alte câteva sute în localităţi din ţară, de pe care va fi preluată imaginea. TVR Info are parteneriate cu diverse instituţii ale statului, printre care Poliţia şi Primăriile – care au camere video montate în diverse zone din oraşe, dar şi cu firme private.  Pe lângă informaţiile din trafic, TVR info va difuza ştiri de interes naţional, de interes general şi din domenii variate, din oră în oră. Tot din oră în oră, postul va transmite ştiri sportive – accentul urmând să cadă pe alte tipuri de sporturi decât fotbalul – şi informaţii meteo din oraşele mari, din oraşele mici şi din regiuni, dar şi de pe aeroporturi.

  Grila postului va cuprinde şi trei rubrici de info – info bursier, info bancar şi info cultural, realizate pe grafică -, două interviuri pe zi, de câte 10 minute, cu specialişti din diverse domenii – singura emisiune care va avea 3-4 prezentatori – şi o rubrică „No comment” – în care va fi filmat şi difuzat ce se întâmplă pe stradă. Postul va transmite şi informaţii din Europa. Potrivit coordonatorului proiectului, Cristina Leorenţ, TVR Info are ca ţintă un rating de 2%, după o perioadă de un an.Lansarea TVR Info vine în continuarea televiziunii TVR3, post generalist centrat pe reflectarea evenimentelor de interes regional, care se va lansa, cel mai probabil, pe 1 octombrie.
  TVR Info şi TVR3 fac parte dintr-o strategie pe care Alexandru Sassu, preşedintele-director general al SRTv, a explicat-o membrilor Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), în data de 26 februarie, când Televiziunea Publică a primit licenţă pentru cele două posturi de televiziune.

  Sursa: www.tvr.ro

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente