Connect with us

ALL MEDIA

Old Town Bucharest, un nou proiect despre frumusetile Capitalei, promovat la Geneva

Published

on

Zilele trecute, Capitala a fost privilegiata de lansarea națională a albumului de arta fotografica ”Old Town Bucharest”, prefațat de insusi Constantin Balaceanu Stolnici, profesor dr. univ. si membru de onoare al Academiei Romane. Volumul este coordonat de Agheorghesei Claudia Florentina, finantatorul si initiatorul acestui concept. Cercetarea si redactarea a fost realizata de  Gia Tudoran, iar fotografiile de Larisa Fica și Mihai Militaru. Meritul deosebit ii revine fotografului Mihai Militaru.

Proiectul Old Town Bucharest este menit să promoveze adevăratele valori,de patrimoniu, ale Cartierului Istoric al Bucureștilor.

Varianta in limba engleza a volumului a fost lansată si vanduta cu succes, in cadrul expozitiei, pe care Claudia Florentina a avut-o, la Geneva. Artista a dus, cu mandrie, numele si frumusetile Bucurestiului peste hotare. Albumul imbina in mare parte fotografia, dar si textul, fiind un ghid excelent al Cartierului Istoric al Bucureștilor pentru oricine are curiozitatea să descopere povești inedite ale străzilor din Capitala României.

La eveniment au participat personalități culturale de marcă, membri ai Academiei Române, profesori universitari de prestigiu.

Totul s-a desfășurat într-o atmosferă specifică Micului Paris, recreată în zilele noastre, pe o muzica de fundal autentic romanesc.

Alegerea datei lansarii a culminat cu prima atestare documentară a oraşului datează din secolul al XV-lea (20 septembrie 1459).

Albumul fotografic poate fi gasit si-n tara noastra, atat  in libraria Mihai Eminescu, din Bucuresti, cat si in centrele de presa si librariile din centrul capitalei, dar si in aeroportul Henri Coanda.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending