Olivia Addams lansează noul single– Chameleon - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Olivia Addams lansează noul single– Chameleon

Published

on

Olivia Addams revine cu un nou single după hit-urile „Are we there”, „Dumb” și „Stranger”.

Piesa „Chameleon” vorbește despre o lume colorată destinată celor ce își trăiesc viața după propriile reguli. Cei mai norocoși dintre noi trăiesc după cum își doresc, în propria bulă, fară a ține cont de părerile altora.

Versurile și muzica au fost compuse de către Olivia Addams, Marius Dia și Alex Parker, iar de producția piesei s-a ocupat integral Alex Parker. 

Pe lângă succesul indiscutabil din România, muzica Oliviei a lăsat o impresie bună și în alte părți ale Europei. Polonia este țara care a adoptat-o cel mai mult până acum prin pozițiile înalte ale pieselor in topurile de radio, dar și campanii de social media precum #strangermind care a strâns 25M vizualizari pe TikTok.  

„Stranger” a fost locul #1 în Top 200 Shazam Poland, iar după luni de zile încă ocupă o poziție în Top 100. Tot „Stranger” a ocupat pentru 7 săptămâni la rând locul #1 Top Radio Airplay Poland. În Polinia  „Are we there” a ocupat locul #2 în Top 200 Shazam Poland, iar „Dumb” a intrat în Top 10 al radiourilor poloneze. Aceleași piese au fost regăsite în topurile din Rusia, Ucraina, Cehia si Turcia. 

Olivia Addams este artistul român cel mai fresh la ora actuală. Ea s-a făcut remarcată cu personalitatea ei vibrantă cu care a reușit să strângă o comunitate impresionantă, pe numele ei colecitv – unicornii. Unicornii Oliviei s-au îndrăgostit iremediabil de mixtura vocii ei nordice și a spiritului est-european. Olivia se mândrește cu un portofoliu impresionat de piese, scrise și interpretate, pentru ea sau pentru alți artiști renumiți din România. 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending