Olivia Addams lansează piesa Are We there ? cu un mesaj puternic împotriva bullying-ului - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

Olivia Addams lansează piesa Are We there ? cu un mesaj puternic împotriva bullying-ului

Published

on

Olivia Addams lansează o nouă poveste în versuri și imagini profunde, cea a piesei Are we there. În clip, artista ia chipul unei adolescente implicate în diferite situații conflictuale. Chiar dacă, inițial, nu reacționează, imaginea victimelor o afectează emoțional și o transformă dintr-o prezență care ia atitudine și se implică pentru a schimba lucrurile în bine. Astfel, Olivia continuă demersurile de conștientizare și lupta împotriva bullying-ului, pe care a început-o anul acesta atât prin piesele ei, cât și pe rețelele de socializare.

 

Piesa Are we there a fost compusă de Marius Dia și Olivia Addams, iar de producție s-au ocupat Marius Dia și Alex Parker. Isabella Szanto a regizat clipul, Roberto Stan a fost director de imagine, iar producția video a fost semnată de Loops Production.

“Uneori sunt atât de concentrată pe visul meu încât nu îmi iau timpul necesar să privesc înapoi și să conștientizez ce am făcut până în acest moment. Întotdeauna mă uit la următorul lucru pe care-l am de făcut și mă întreb mereu „am ajuns acolo ?”. De fapt, nu destinația este cea care contează, ci călătoria în sine. Știu că poate pare un clișeu, însă este lecția pe care am învățat-o abia recent și care m-a inspirat să scriu această piesă”, a spus Olivia Addams.

 

Atât piesa, cât și clipul au un mesaj extrem de puternic, pe care Olivia își dorește să-l facă din ce în ce mai cunoscut. “Fiind victimă a bullying-ului, știu cum este să te simți blocat ani de zile în perioada liceului, trăind această problemă, să te întrebi mereu când se va termina. Mesajul meu pentru voi toți este să aveți curaj și răbdare, pentru că totul va fi bine, voi sunteți cei care contați, sunteți importanți și unici, așa că nu lăsați o zi sau o perioadă proastă din viață să vă ia bucuria acestei călătorii frumoase, pe care nu o veți uita niciodată”, a completat artista.

Advertisement

 

Vocea și aparițiile Oliviei Addams rămân întipărite în mintea fanilor, aduc bucurie și optimism, iar fiecare dintre piesele ei dezvăluie o poveste și au mereu un mesaj puternic. Cel de-al doilea single al artistei, Dumb, a ajuns rapid în topuri și este ascultat atât în România, cât și în străinătate. Piesa se află în topul celor mai mari radiouri din Polonia și este inclusă și în playlist-uri digitale importante.

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

 1. Ristea

  29 aprilie 2021 at 08:27

  Ba nuuuuu. Mesajul piesei este ciupercuțele.

  Let’s play a game – Hai să consumam ciupercuțe
  Look at where we are – și să vedem lumea cu adevărat
  Won’t you look with me – Hai să privim împreună
  And tell me what you see – și să ne călătorim l
  Driving in the car – in această mașina stelara.

  Bine, nu prea are versuri că na, nu avem pretenții. Dar ăsta este mesajul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending