Olivia Pãunescu şi Vali Butnaru prezintã Observatorul matinal la Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Observatorul Antenei 1 şi totodatã unul dintre cele mai puternice branduri în rândul jurnalelor de ştiri din România începe sãptãmâna cu câteva noutãţi. Observatorul matinal va reveni într-un format nou, mai relaxat şi mai dinamic, cu rubrici noi şi o nouã imagine. Olivia Pãunescu şi Vali Butnaru vor prezenta în fiecare dimineaţã, începând cu ora 06, cele mai importante evenimente ale zilei, iar Mihaela Cãlin va trece la pupitrul Observatorului 13 şi Observatorului 16.

Olivia Pãunescu a pãşit în lumea televiziunii ca reporter, iar dupã câţiva ani de intervenţii live a trecut la pupitrul ştirilor sportive, în cadrul unei televiziuni de ştiri. Dupã mai bine de un an de zile, Olivia a hotãrât cã este timpul sã facã încã un pas în cariera ei. „Pentru mine, Observatorul matinal reprezintã un nou început, din toate punctele de vedere. Experienţa mea cu televiziunea a început în urmã cu mai bine de şase ani de zile, însã acum simt cã mi-am gãsit perechea!”.

Iar atunci când spune „perechea”, Olivia se referã la colegul sãu de pupitru, Vali Butnaru. Încã de la prima lor întâlnire, cei doi nu au putut sã nu remarce câte lucruri îi leagã: amândoi vin dintr-o televiziune de ştiri, sunt nãscuţi sub semnul Vãrsãtorului, amândoi în Bucureşti, se bazeazã foarte mult pe intuiţie şi nu pun mare preţ pe analizã. Vali nu este nici el strãin de pupitrul ştirilor: mai bine de un an de zile a prezentat buletinele de dimineaţã în cadrul unei televiziuni de ştiri. „De când mã ştiu mi-am dorit sã prezint Observatorul. Ma uitam la Sandra şi Lucian în fiecare searã, iar de la Sandra am avut ocazia sã fur câteva taine ale acestei meserii, într-o şcoalã de televiziune.”

Mihaela Cãlin va spune „Bunã ziuã” la Observator 13 şi Observator 16 dupã cinci ani în care a spus „Bunã dimineaţa” la Observatorul matinal. „Mi-a fost tare drag matinalul şi nu m-am grãbit sã plec de acolo. Consider cã o experienţã solidã în jurnalism se construieşte în timp şi este foarte important sã nu arzi etapele. Am trecut la pupitrul Observatoarelor de peste zi atunci când am simţit cã superiorii mei, oameni care au vãzut multe în domeniu, au cu adevãrat încredere în mine, nu fac experimente”.

Cei cinci ani de experienţã la matinal au pregatit-o pentru nebunia jurnalelor care se construiesc, de multe ori, când evenimentele încã sunt în desfãşurare, când încã nu se cunosc toate detaliile. Dar pentru cã Mihaela este jurnalist şi fost reporter de „linia întâi” pentru Observator, ştie cã neprevãzutul este ceea ce face aceastã meserie mai incitantã şi mai frumoasã.

[sam id=”12″ codes=”true”]

Foto Credit: Antena 1

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Lia

    4 februarie 2013 at 15:47

    Cu cat este platit in plus Valentin Butnaru de a parasit Realitatea TV in favoarea Antena 1? Stie careva ce salar avea la Realitatea TV si cat are acuma?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete3 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV2 săptămâni ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Vedeteo săptămână ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show4 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Show2 săptămâni ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Reality Show3 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

America Express, pe primul loc în topul audiențelor! A doua imunitate, așteptată cu emoții

Facebook

Advertisement

IN Trending