Connect with us

Emisiuni

Olivia Pãunescu şi Vali Butnaru prezintã Observatorul matinal la Antena 1

Published

on

Reclame

Observatorul Antenei 1 şi totodatã unul dintre cele mai puternice branduri în rândul jurnalelor de ştiri din România începe sãptãmâna cu câteva noutãţi. Observatorul matinal va reveni într-un format nou, mai relaxat şi mai dinamic, cu rubrici noi şi o nouã imagine. Olivia Pãunescu şi Vali Butnaru vor prezenta în fiecare dimineaţã, începând cu ora 06, cele mai importante evenimente ale zilei, iar Mihaela Cãlin va trece la pupitrul Observatorului 13 şi Observatorului 16.

Olivia Pãunescu a pãşit în lumea televiziunii ca reporter, iar dupã câţiva ani de intervenţii live a trecut la pupitrul ştirilor sportive, în cadrul unei televiziuni de ştiri. Dupã mai bine de un an de zile, Olivia a hotãrât cã este timpul sã facã încã un pas în cariera ei. „Pentru mine, Observatorul matinal reprezintã un nou început, din toate punctele de vedere. Experienţa mea cu televiziunea a început în urmã cu mai bine de şase ani de zile, însã acum simt cã mi-am gãsit perechea!”.

Iar atunci când spune „perechea”, Olivia se referã la colegul sãu de pupitru, Vali Butnaru. Încã de la prima lor întâlnire, cei doi nu au putut sã nu remarce câte lucruri îi leagã: amândoi vin dintr-o televiziune de ştiri, sunt nãscuţi sub semnul Vãrsãtorului, amândoi în Bucureşti, se bazeazã foarte mult pe intuiţie şi nu pun mare preţ pe analizã. Vali nu este nici el strãin de pupitrul ştirilor: mai bine de un an de zile a prezentat buletinele de dimineaţã în cadrul unei televiziuni de ştiri. „De când mã ştiu mi-am dorit sã prezint Observatorul. Ma uitam la Sandra şi Lucian în fiecare searã, iar de la Sandra am avut ocazia sã fur câteva taine ale acestei meserii, într-o şcoalã de televiziune.”

Mihaela Cãlin va spune „Bunã ziuã” la Observator 13 şi Observator 16 dupã cinci ani în care a spus „Bunã dimineaţa” la Observatorul matinal. „Mi-a fost tare drag matinalul şi nu m-am grãbit sã plec de acolo. Consider cã o experienţã solidã în jurnalism se construieşte în timp şi este foarte important sã nu arzi etapele. Am trecut la pupitrul Observatoarelor de peste zi atunci când am simţit cã superiorii mei, oameni care au vãzut multe în domeniu, au cu adevãrat încredere în mine, nu fac experimente”.

Cei cinci ani de experienţã la matinal au pregatit-o pentru nebunia jurnalelor care se construiesc, de multe ori, când evenimentele încã sunt în desfãşurare, când încã nu se cunosc toate detaliile. Dar pentru cã Mihaela este jurnalist şi fost reporter de „linia întâi” pentru Observator, ştie cã neprevãzutul este ceea ce face aceastã meserie mai incitantã şi mai frumoasã.

[sam id=”12″ codes=”true”]

Foto Credit: Antena 1

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Lia

    4 februarie 2013 at 15:47

    Cu cat este platit in plus Valentin Butnaru de a parasit Realitatea TV in favoarea Antena 1? Stie careva ce salar avea la Realitatea TV si cat are acuma?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Special TV4 ore ago

Când visăm împreună, ne adunăm împreună! PRO TV și FRF lansează Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

Reality Show5 ore ago

Diseară, la Chefi la cuțite începe bootcampul sezonul 13: concurenții se confruntă cu presiunea celei dintâi probe eliminatorii

Emisiuni6 ore ago

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV!

Monden6 ore ago

Întâlnire amoroasă între doi concurenți Survivor, înainte de show-ul de la Pro TV: „A venit la mine acasă și era băută”

Reality Showo zi ago

Filmările Survivor All Stars s-au încheiat, iar concurenții sunt în țară! Finala va fi LIVE!

Documentar4 zile ago

National Geographic anunță premierea serialului „NASA: Culisele Inovațiilor” la 43 de ani de la trimiterea primei nave în spațiu

AUDIENȚE TV5 zile ago

Faimoșii continuă seria victoriilor, iar problemele încep să apară pentru Războinici, la Survivor All Starss. Show-ul, lider de audiență

ȘTIAI CĂ...?6 zile ago

RIHANNA, cântăreață care explodează pe scenă. Care a fost ascensiunea sa în industria muzicală mondială

Reality Show6 zile ago

Faimoșii caută o victorie mult așteptată în jocul vital, la Survivor All Stars: ”mergem spre imunitatea asta, cu gândul să câștigăm”

FOTBAL6 zile ago

PRO TV și FRF pregătesc o surpriză suporterilor, înainte de EURO 2024! Doar 67 de zile rămase până la meciul de debut!

Reality Show6 zile ago

După 3 ani, s-au împăcat la Survivor România All Stars! Gimnasta Ana Porgras și controversatul Zanni s-au luat în brațe în show-ul de la PRO TV

Facebook

Advertisement

IN Trending