Olivia Steer şi Ioana Ginghină propun de Paşte un meniu sută la sută sănătos (galerie foto)

0
549

Deşi sărbătorile sunt, de obicei, asociate cu excese culinare de tot felul, Olivia Steer, gazda emisiunii Doamne de poveste, şi Ioana Ginghină, Fatima din Iubire şi onoare, demonstrează în prag de Paşte, în ediţia din 23 aprilie a emisiunii Ce se întâmplă, doctore? că meniul acestei sărbători poate fi unul sănătos, fără grăsimi şi zahăr în exces.

În timp ce Olivia va pregăti celor dragi preparate pregătite fără foc, Ioana are de gătit două meniuri: unul vegetarian pentru ea şi unul carnivor pentru Papi şi fetiţa lor, Ruxandra.

Cei care nu se abat de la tradiţie şi au întotdeauna miel pe masa de Paşte au şansa de a afla câteva reţete speciale şi savuroase chiar de la câţiva bucătari de top. Cui îi sună bine miel cu rizoto de afine şi vin roşu sau cotlet de miel în crustă de parmezan nu trebuie să rateze ediţia din 23 aprilie a emisiunii Ce se întâmplă, doctore?. Şi pentru că uneori delicatesele atentează la silueta perfectă, joggingul este sportul cel mai accesibil, care presupune doar încălţăminte potrivită şi… voinţă. Gabi Szabo împărtăşeşte secretul perseverenţei celor care vor să părăsească tărâmul sedentarismului.

Comentarii