Connect with us

ALL MEDIA

Omagiu Actorului – “Doctorul Cizmar”, in premiera la TVR Cultural

Published

on

 

O altă premieră tv difuzată de TVR Cultural este piesa Doctorul Cizmar” , în regia Marei Pasici Manolescu şi a lui Mihai Maolescu , cu Florin Zamfirescu ( Doctorul Nicola Kos), Adrian Titieni (Branko Bezdan), Adriana Titieni (Ana) , Armand Calotă (Smilian Stefanovici), Ovidiu Hostină (Lola).

Duşan Kovacevic, cotat drept cel mai reputat dramaturg sârb contemporan, autor printre altele al scenariului de film « Underground » ne vorbeşte în piesa lui « Doctorul cizmar », în cheie comică plină de savoare. Piesa vorbeşte despre drama omului de bună credinţă într-o societate coruptă.

Povestea din Doctorul Cizmar” este cea a unui medic celebru, pensionat prematur, care supravieţuieşte cârpăcind încălţări. Pe baza  credulităţii sale, ajunge să « cârpăcească » victime ale războiului dintre bandele mafiote, luptă care se generalizează şi ia proporţii devastatoare. Candoarea personajului central este generatoare de situaţii comice savuroase. Lumea în care trăieşte îi depăşeşte puterea de înţelegere. Şmecherii deţin puterea.

Variantă modernă a temei « savantul trăznit », « Doctorul cizmar » este o satiră fabuloasă  care, prin comedia de situaţie, de caractere şi de limbaj demască anomia lumii contemporane.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending