Omul de afaceri Nicușor Stan vrea să se mute în străinătate? Ce țară este pe placul acestuia? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

Omul de afaceri Nicușor Stan vrea să se mute în străinătate? Ce țară este pe placul acestuia?

Published

on

Nicușor Stan, un important om de afaceri, ne-a obișnuit ca la câteva luni să părăsească țara și să se îndrepte spre o destinație exotică, pentru a pune puțin pe pauza afacerile și pentru a se relaxa. Printre destinațiile pe care acesta le-a ales se numără: insulele Maldive (cea mai recentă vacanță), impresionantele insule Capri, Dubai, Singapore și multe altele. Aceste călătorii destul de dese pe care le-a întreprins ne-au făcut să ne întrebăm daca nu cumva se gândește să se stabilească într-o altă țară, aspect pe care l-a lămurit chiar el.

“Deși îmi place foarte mult să călătoresc, nu m-aș muta niciodată într-o altă țară, cel puțin în următorii 20 de ani. Îmi place foarte mult în România, am dezvoltat 3 business-uri de succes și trebuie să le duc la următorul nivel. Însă, câte o evadare din cotidian într-o țară străină poate avea doar efecte pozitive și ne încarcă bateriile”, a declarat omul de afaceri.

Nicușor Stan deține un holding de succes care cuprinde centrul de evenimente Ambasad’Or Events, complexul rezidențial Ambasad’Or Home și locul de joacă pentru copii Ambasad’Or Play.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending