One Modrogan: o moștenire de familie situată la kilometrul zero al dezvoltărilor rezidențiale bucureștene - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Proiecte

One Modrogan: o moștenire de familie situată la kilometrul zero al dezvoltărilor rezidențiale bucureștene

Published

on

  • Compania One United Properties va dezvolta în zona aleea Modrogan cel mai exclusivist proiect rezidențial, amplasat într-o locație istorică a Capitalei.
  • One Modrogan se conturează ca un concept rezidențial contemporan, o adevărată moștenire din generație în generație, perfect integrat în peisajul proximității parcului Kiseleff.
  • Într-o zonă ce devine disponibilă extrem de rar, Bucureștiul va beneficia de un ansamblu rezidențial de excepție format din 3 blocuri cu regim redus de înălțime (3 etaje cu 4 retras).

 

Cele mai exclusiviste locuințe din București au acum o adresă: One Modrogan. Dezvoltat de compania One United Properties în apropierea parcului Kiseleff, lângă Bulevardul Aviatorilor, proiectul se conturează ca un ansamblu rezidențial de tip boutique, unic în România, o emblemă a spiritului bucureștean modern, de lăsat moștenire din generație în generație.

Proiectul One Modrogan este unul aparte prin însăși localizarea sa, pe Aleea Modrogan 1A, într-o zonă de excepție din centrul Capitalei, cu puternice valențe istorice, o zonă în care orice imobil este o adevărată moștenire culturală. Dezvoltatorul va acorda o atenție sporită integrării noului proiect în specificul acestui cartier verde, extrem de liniștit. Clădirile rezidențiale de excepție, dezvoltate în zone speciale precum zona Modrogan, sunt foarte rare.

 

„One Modrogan reprezintă un proiect unic atât pentru noi, ca dezvoltatori, cât și pentru viitorii proprietari”, spune Beatrice Dumitrașcu, VP Residential Sales One United Properties. „În primul rând pentru că un teren într-o astfel de zonă este disponibil extrem de rar, poate o dată la 20 de ani. De asemenea, ansamblul rezidențial pe care îl vom dezvolta aici se conturează ca o adevărată referință culturală, un simbol arhitectural al Bucureștiului modern, un proiect pe care îl vom finaliza în decurs de 8 ani de la achiziția terenului (din anul 2014). O locuință la One Modrogan va fi o adevărată moștenire de familie pentru că nu reprezintă doar un spațiu de locuit, ci un întreg concept cultural al unei zone emblematice a Bucureștiului. Există persoane care așteaptă de peste 10 ani oportunitatea de a achiziționa un apartament pe Aleea Modrogan”, mai spune Dumitrașcu.

Autorizația de construire pentru One Modrogan a fost obținută în luna septembrie 2020, cand au început și lucrările de construcție. Conceptul arhitectural al proiectului este realizat de biroul de arhitectură DD Design Studio condus de Dan Șerban, în colaborare cu biroul de arhitectura X Architecture & Engineering condus de Marius Călin.

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending