Connect with us

Seriale

ONLINE: Serialul Sacrificiul se vede integral pe AntenaPlay

Published

on

Sacrificiul, cel mai nou proiect al Ruxandrei Ion, a ajuns la finalul primului sezon, iar povestea celor trei familii va putea fi urmărită în continuare la începutul anului următor în cel de-al doilea sezon al îndrãgitului serial. Proiectul este un “family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.

Producţia va continua să intercaleze trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite, iar din sezonul doi telespectatorii vor avea parte de noi surpriză, dar și de noi personaje.

Pânã atunci însã, cei care vor sã revadã cele mai emoţionante momente o pot face pe platforma AntenaPlay, acolo unde poate fi urmãritã integral povestea celor trei familii, oricând, oriunde şi de pe orice dispozitiv, fãrã pauze de publicitate.

             AntenaPlay, cea mai mare platformã video de divertisment cu conţinut românesc, transmite 9 canale LIVE 24/7,  conținut exclusiv, emisiunile tale preferate și știri de ultimă oră în format video-on-demand, conținut video care poate fi urmărit și după difuzãrile TV. Este singurul loc în care se pot urmãri emisiunile integrale produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice device.  

 Dezvoltată integral de echipa Digital Antena TV Group, se reinventeazã mereu pentru abonaţii sãi şi aduce noi funcţii pentru o simplificare a experienţei de vizionare. Pe lângã aplicaţiile Smart TV, Android şi iOS, AntenaPlay a fãcut pasul recent şi cãtre dispozitivele Chromecast şi AirPlay.    

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending