Connect with us

Sport

Online-ul dribleaza offline-ul: deja aproape jumatate din biletele la FC Dinamo Bucuresti – FC Barcelona s-au comercializat pe Internet

Redactia Radar de Media

Published

on

Ascend NetSolutions, compania specializata in servicii de ticketing si operatorul site-uluiwww.BileteNationalArena.ro ce se ocupa de vanzarea online in exclusivitate a biletelor pentru meciul demonstrativ dintre FC Dinamo Bucuresti si FC Barcelona, anunta ca volumul biletelor vandute online pana in acest moment se apropie 50% din capacitatea stadionului National Arena.Cel mai mare trafic s-a inregistrat in primele 24 de ore de la lansarea platformei de vanzari online www.BileteNationalArena.ro , site-ul fiind accesat de 3.000 de utilizatori care au achizitionat peste 3.500 de bilete pentru meciul ce se va desfasura pe 11 august.

Gradul de ocupare pe sectiunile stadionului National Arena pana in acest moment, conform platformei online www.BileteNationalArena.ro , este astfel: Peluze – 51,75%, Tribuna II – 42%, Tribuna I – 18%.

Dintre cumparatorii care au accesat platforma www.BileteNationalArena.ro si au achizitionat bilete la evenimentul sportiv, 68% sunt de gen masculin, in timp ce 18% sunt din randul doamnelor si domnisoarelor. Incepand de luni, 23 iulie a.c., cei care comanda bilete la meciul FC Dinamo – FC Barcelona pot opta si pentru modalitatea de plata a biletelor ramburs. Optiunile de transfer bancar si plata online sunt in continuare disponibile.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending