Connect with us

A-Z NEWS

Only Girl, noul single al Rihannei!

Published

on

Reclame

Surse oficiale au dezvaluit ca pana la sfarsitul lunii august, Rihanna va lansa noul sau single, „Only Girl”. Se pare ca melodia nu va suna „intunecat” si „deranjant” cum s-a intamplat cu „Russian Roulette” sau „Hard”, piese ce s-au aflat pe albumul pe care Rihanna l-a scos in 2009. Se zvoneste ca „Only Girl” este o piesa techno-pop,  asemanatoare cu mega-hitul „Umbrella”.

Cantecul este primul single de pe al cinci-lea album al Rihannei, care urmeaza a fi intitulat si care o sa fie disponibil in toata lumea pana la sfarsitul  acestui an.

Rihanna care a declarat despre noul album ca va fi „puternic si distractiv”, colaboreaza pentru acesta cu Stargate si Tricky Stewart.

Dupa incheierea turneului  “Last Girl on Earth”, Rihanna se bucura in prezent de primul loc in topul Billboard, datorita colaborari sale cu Eminem pentru piesa  “Love the Way You Lie.”

Mai mult, in curand va pleca in Hawaii, pentru a participa la turnarea filmul “Battleship”; un film regizat de Peter Berg, cu un buget de peste 200 milioane de dolari.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending