Connect with us

Concerte

Opera Comică pentru Copii, partener al campaniei #ArtiștiRomâniPentruUcraina

Published

on

Foto credit: Opera comica pentru copii
Reclame

Carmen Târnoveanu, prezentatoare și jurnalistă TVR a inițiat campania caritabilă #ArtiștiRomâniPentruUcraina, în urma căreia sumele adunate vor fi donate în vederea achiziționării unor containere modulare de locuit pentru cei care au fugit din calea războiului și s-au refugiat în România. Primul concert cariabil din cadrul campaniei #ArtiștiRomâniPentruUcraina a fost susținut de trupa de pop-rock Schimbul 3 by Adi Ordean.

Campania #ArtiștiRomâniPentruUcraina, un demers caritabil, pro bono,  merge mai departe, de această dată, alături de un partener de anvergură, este vorba despre Opera Comică pentru Copii.

Astfel, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, la cele două reprezentații speciale ale Musicalului School of Rock, spectacol de excepție al Operei Comice pentru Copii, programate sâmbătă, 27 martie, și duminică, 28 martie, de la ora 11.00, spectactorii sunt invitați să devină parte a campaniei #ArtiștiRomâniPentruUcraina,  prin donatii.

Banii care se vor aduna din donații în urma spectacolelor caritabile se vor folosi împreună cu Fundația World Vision România, prin care se vor face demersuri pentru a achiziționa containere modulare de locuit, pentru cei care au fugit din calea războiului și s-au refugiat în România. Costul unui astfel de container este de, aproximativ, 10. 000 de euro, în funcție de caracteristici.

Este onorant pentru mine ca jurnalist și initiator al acestei campanii, să am alături, într-un astfel de demers caritabil, un partener de anvergura Operei Comice pentru Copii. Cu un repertoriu de spectacole de excepție, Opera Comică pentru Copii este una dintre cei mai importante instituții artistice din România. Mulțumesc pentru această colaborare, este un sprijin extraordinar pentru demersul caritabil prin care îmi doresc să fim solidari cu mamele și copiii afectați de războiul din Ucraina și care, acum, s-au refugiat pe teritoriul țării noastre, declară Carmen Târnoveanu, realizatoarea campaniei #ArtiștiRomâniPentruUcraina.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending