Connect with us

Seriale

Oportuniștii au revint la PrimaTv

Published

on

Nici un moment fără un zâmbet. Prima TV a lansat o invitație la distracție, vineri, 11 martie, de la ora 19.15. Îndrăgiți de telespectatori, Oportuniștii revin cu Sezonul 2.  

Sitcom-ul continuă povestea din primul sezon, dar aduce multe personaje noi. 

O actriţă, un regizor, un văr de la ţară și noul ginere al patronului de la șaormerie îi aşteaptă pe telespectatori în fața ecranelor să le ofere o seară a râsului românesc. Ramona Dumitrean o interpretează pe Ema, o actriţă care nu are prea mult succes, dar care îşi doreşte foarte mult să fie vedetă.

Ea şi regizorul Misirianţu, interpretat de Sorin Misirianţu, lucrează împreună. Regizorul este totodată și agentul ei, care îi face rost de diverse joburi neînsemnate şi prost plătite. Și în noul sezon, regizorul e întreprinzător.

El își încearcă norocul ca agent în diferite proiecte, are pretenţii artistice, culturale şi intelectuale, dar nu este deloc pregătit pentru meseria să. Ema scapă nici în sezonul 2 de vărul ei. Pleacă Neluțu, care locuia cu ea în apartament, dar nu poate să savureze momentul pentru că în apartamentul ei se instalează un alt văr de la țară, Niculae, interpretat de Nicu Bendea. Niculae a venit la oraș să recupereze oile pe care celălalt văr, Neluțu, le-a dus în Dubai să le vândă. Niculae, la 40 de ani, e condus cu o mână de fier de mama sa. Bunul simț și timiditatea să exagerată îl fac un personaj extrem de savuros.

Al patrulea personaj al sitcom-ului de la Prima TV este Kolea, noul ginere al patronului de la șaormerie, nea Costică, plecat în Cuba și căsătorit cu o aborigenă.  Kolea e basarabean și vinde în piață, se ocupă de șaormerie și repară – fără succes – absolut orice. Nici din acest sezon nu vor lipsi personaje din viața reală care își vor interpreta propriul rol. Andrei Duban este invitatul primelor două episoade.

Scene savuroase, situații încurcate și mult haz de necaz. Asta îi așteaptă pe telespectatorii Prima TV începând de vineri seară, de la 19:15, în noul sezon Oportuniștii.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending