Connect with us

UTILE

Oportunități de a câștiga bani înapoi din cumpărături prin Tipli

Published

on

Reclame

Printre recompensele de care vă puteți bucura la cumpărături online este posibil să găsiți și unele care oferă bani înapoi pentru anumite achiziții.

În calitate de consumator care dorește să fie recompensat pentru cheltuielile online, este posibil să fiți mai dispus să utilizați un portal de cashback, știind că veți câștiga bani înapoi din achiziții.

Vizitați magazinul Sinsay prin Tipli și beneficiați de cashback ori de câte ori doriți să vă înnoiți garderoba. Puteți alege și alt fel de oferte, de exemplu un cod reducere Sinsay, pe care îl puteți obține chiar pe Tipli.ro, pentru a-l folosi în coșul magazinului.

Dacă nu găsiți un cod reducere Sinsay, un bonus de bun venit sau un bonus la prima comandă prin aplicație, este altă opțiune de a câștiga bani înapoi.

Ce înseamnă cashback

Cashback poate fi tradus ca „bani înapoi” și chiar asta înseamnă. Câștigați înapoi o parte din banii pe care îi cheltuiți pentru cumpărăturile online.

A câștiga bani înapoi nu este ca și cum ați primi bani gratis. Trebuie să faceți o achiziție pentru a câștiga bani înapoi. Chiar dacă veți plăti cea mai mare parte a achiziției dumneavoastră din buzunar, veți recupera un procent din suma totală, sub formă de cashback.

Atunci când doriți să faceți cumpărături, căutați magazinul dumneavoastră preferat pe pagina Tipli și vizitați-l accesând butonul portocaliu.

Puteți folosi un voucher Elefant, disponibil pe pagina de prezentare a magazinului, pentru achiziții ocazionale de jocuri, jucării, ceasuri sau cărți, însă puteți economisi și mai mult.

După ce cumpărați în magazin, comerciantul va informa portalul de cashback despre achiziție. Din prețul fiecărei achiziții primiți o parte din bani direct în contul dumneavoastră, chiar dacă ați utilizat și un voucher Elefant.

Cu alte cuvinte, cashback înseamnă că veți fi răsplătiți pentru cumpărăturile dumneavoastră prin Tipli.

Luați în considerare categoriile în care cheltuiți de obicei

Câștigul de bani înapoi poate fi ușor și are mai mult sens atunci când faceți achiziții regulate, cum ar fi medicamente de care aveți nevoie în fiecare lună. Astfel, puteți beneficia de o recompensă sub forma unui cod de reducere Dr.Max, de exemplu.

Farmacia online poate oferi un cod reducere Dr.Max aplicabil chiar și cosmeticelor pe care le folosiți zilnic.

Examinați-vă cheltuielile pentru a vă face o idee mai bună despre unde se duc banii. Dacă aveți tendința de a cheltui mult pe produse alimentare în fiecare lună, orientați-vă spre un cashback care oferă o rată de recompense mai mare pentru cumpărături de produse alimentare.

Indiferent ce doriți să cumpărați, Tipli adună pentru dumneavoastră cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Reducerile sunt actualizate în mod constant și codurile sunt disponibile gratuit.

Utilizatorii înregistrați pot primi înapoi o parte din valoarea totală a achiziției, indiferent de promoțiile în desfășurare. Înregistrați-vă și dumneavoastră gratuit pentru a primi o recompensă pentru achiziția facută.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending