Connect with us

A-Z NEWS

Oprah Winfrey nu se grăbeşte în apropierea de sora vitregă, Patricia

Published

on

Reclame

Sora vitregă de care Oprah Winfrey nu a ştiut niciodată a fost dezvăluită lumii, iar acum cele două surori încep să se cunoască reciproc.

„O luăm uşor. Cred că este vorba despre construirea unei relaţii, o conversaţie – o experienţă în acelaşi timp.”, a spus Winfrey despre Patricia în episodul de marţi The Gayle King Show. Legătura importantă dintre cele două femei o reprezintă mama lor, Vernita Lee, care a dat-o pe Patricia înspre adoptare.

„Cred că avem un interes comun în ceea ce o priveşte pe mama noastră”, a declarat Winfrey. „Toţi cei care se ocupă de un părinte bolnav înţeleg ce presupune procesul de îngrijire a acestuia. Iar noi vorbim periodic despre asta.”

Winfrey a asigurat, de asemenea, că cele două au putut să cultive începuturile unei legături atât într-un cadru privat, cât şi în lumina reflectoarelor.

„Am cinat împreună acasă la mine cu o noapte înainte de a înregistra show-ul, unde am vorbit despre familia Patriciei şi cum îi pot fi de folos.”, a adăugat prezentatoarea pentru care se pare că nu există nici un dezavantaj în a-şi mări familia cu încă un membru.

„Venirea ei în familie acum a fost un adevărat simbol făcător de pace pentru această familie. Aş spune că o vad ca pe un cadou.”, a concluzionat Oprah.

În timpul emisiunii de luni, Winfrey a dezvăluit că a aflat că are o soră, în luna octombrie a anului trecut, spunând că descoperirea „a lăsat-o fără cuvinte, fiind una dintre cele mai mari surprize din viaţa ei.”

Sursă & foto credit: peopleenespanol.com

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending