Oprah Winfrey, vedeta cu cel mai mare venit din 2010. Află pe cine a depăşit în top!

0
536

Realizatoarea de televiziune americană Oprah Winfrey se află pe locul 1 în topul celebrităţilor cu cel mai mare venit din 2010, realizat anual de revista Parade.


Topul, aflat la cea de-a 28-a ediţie, arată că Oprah a acumulat anul trecut un venit de 315 milioane de dolari, urmat îndeaproape de fondul care administrează averea cântăreţului Michael Jackson, evaluat la 275 de milioane de dolari.

 

Pe locul al treilea s-a clasat grupul rock AC/DC, cu venituri de 114 milioane de dolari, reuşind astfel să depăşească vedete mult mai mediatizate.

 

Topul continuă cu actorul Johnny Depp care a adunat, în 2010, 100 de milioane de dolari, în timp ce cântăreaţa Beyonce a câştigat 87 de milioane de dolari, depăşindu-l pe soţul ei, rapperul Jay-Z, care a avut venituri de 63 de milioane de dolari.

 

Lady Gaga s-a clasat abia pe locul 7 (62 milioane de dolari), urmată fiind de actriţa Sandra Bullock (56 de milioane de dolari), realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres (55 de milioane de dolari), prezentatorul TV Ryan Seacrest (51 de milioane de dolari) şi mogulul afacerilor imobiliare Donald Trump (50 de milioane de dolari).

 

Kristen Stewart, protagonista francizei “Twilight” a câştigat anul trecut 28,5 milioane de dolari, întrecându-l astfel pe Leonardo DiCaprio (28 de milioane de dolari), dar şi pe colegul ei, britanicul Robert Pattinson (27,5 milioane de dolari).

 

Pe ultimul loc s-a poziţionat actorul Daniel Radcliffe, starul din seria “Harry Potter”, cu un venit estimate la 25 de milioane de dolari în anul 2010.

 

 

Sursa: Mediafax

Foto Credit: lilypink.wordpress.com

Comentarii