Connect with us

Life Style

Or Meir a povestit la ”Happy Hour” că s-a împotrivit candidaturii tatălui său la preşedinţie

Published

on

Reclame

Invitat la ”Happy Hour” fiul lui Nati Meir a vorbit despre cât de greu este pentru el şi mama sa să îl aibă pe tatăl său în puşcărie. Or Meir i-a mărturisit lui Cătălin Măruţă că el consideră că tatăl său a fost nedreptăţit de justiţia română şi că, deşi rămas singur în ţară după plecarea mamei sale în Israel, speră într-o soluţionare a recursului.

Invitatul de la ”Happy Hour” a mai povestit că după ce Nati Meir a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la patru ani de închisoare, mama sa a luat decizia de a se întoarce în Israel. El însă nu poate face lucrul acesta pentru că se consideră român, are prieteni aici, şcoală şi, mai ales, vrea să îi fie alături tatălui său, pe care are voie să îl viziteze o dată pe săptămână.

Cât despre trecutul tatălui său, Or Meir a povestit că atât el, cât şi mama sa au fost împotriva dorinţei lui Meir de a candida la preşedinţie: “Când a zis tata că vrea să fie preşedinte, eu şi mama am zis NU”, a afirmat categoric acesta. Or Meir a adăugat că el şi mama sa şi-au dorit să stea departe de viaţa publică, deşi i-au fost alături lui Nati Meir şi l-au sprijinit în toate deciziile pe care le-a luat.

Nu s-a ruşinat niciodată de numele său, dar nici nu a făcut paradă cu el, şi nici nu i s-a părut deplasat show-ul pe care îl oferea de fiecare dată tatăl său în campanie. Acum, Or mărturiseşte că îi este foarte greu să îşi vadă părintele în puşcărie, chiar dacă îl vizitează în fiecare vineri.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending