Connect with us

A-Z NEWS

Orange va vinde pachetele de televiziune ale Telekom

DEAL: Compania de comunicaţii Orange va putea încheia contracte cu clienţii săi pentru vânzarea de pachete de programe TV ale cablistului Telekom Romania Communications (TKR), potrivit unei notificări TKR, de care CNA a luat act, în cadrul şedinţei publice de marţi, 10 mai,

Published

on

Foto Credit: Orange

Compania de comunicaţii Orange va putea încheia contracte cu clienţii săi pentru vânzarea de pachete de programe TV ale cablistului Telekom Romania Communications (TKR), potrivit unei notificări TKR, de care CNA a luat act, în cadrul şedinţei publice de marţi, 10 mai, informeaza Mediafax.

La şedinţă a fost prezentă o delegaţie din partea companiei de comunicaţii Telekom România (TKR). Directorul de stategie al Telekom a amintit Consiliului că în luna septembrie a anului trecut TKR a anunţat că va colabora cu nişte „terţi” şi conform promisiunii făcute atunci, dar şi „în numele transparenţei”, au clarificat acum numele unui „terţ”.

Într-o adresă trimisă către Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) în 14 septembrie 2015, Telekom solicita un punct de vedere privind intenţia compaiei de a acorda acces la reţele proprii CATV şi DVB-C (reţelele de comunicaţii electronice, n.r.) şi altor operatori de servicii de telecomunicaţii, numiţi „Operatori Terţi”, cu scopul creşterii ratei de utilizare.

Compania a amintit Consiliului că, potrivit extrasului din şedinţa CNA din 22 septembrie 2015 (care poate fi accesat de pe site-ul CNA, n.r.), „Consiliul a luat la cunoştinţă intenţiile Telekom”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending