Connect with us

Reality Show

Orășenii din Ferma povestesc cele mai frumoase amintiri din copilărie

Avatar

Published

on

            Au crescut la oraș, iar viața lor este legată de tehnologie și de confortul asigurat de ceea ce au acasă. Dacă așa a fost dintotdeauna sau dacă bucuria copilăriei lor a venit din alte elemente, am aflat după ce i-am provocat pe orășeni să-și amintească despre cele mai frumoase amintiri care i-au format.

 

Paul Diaconescu nu uită nici acum lecțiile primite de la bunici și modul în care a simțit libertatea pentru prima dată: „Unul dintre momentele marcante a fost când, la 11 noaptea, am urcat în deal singur, prin locurile unde bunicul mă purtase deja de mai multe ori după lăsarea întunericului. Poate prima dată când am conștientizat că exist, acolo sus la înălțime, la intrarea în pădure, de unde urmăream satul adormit, slab luminat electric. Mă gândeam atunci că sigurul lucru de care-mi era cu adevărat teamă, erau câinii de la stână. La 8 ani mă simțeam un copil fericit și curajos !”

 

Muzica și primul moment în care cei din jur i-au apreciat talentul, sunt strâns legate în amintirea Giuliei Nahmany: „Prima are legătură cu pasiunea mea de a fi artistă, încă de mică. Eram într-o tabără școlară și îmi doream foarte mult să impresionez clasa, să le arăt colegilor cât de bine pot eu să cânt. Așa că am început pur și simplu să cânt „Man in the mirror” și țin minte că toți copiii au amuțit și mă priveau fascinați.”

 

Alina Pușcău credea că o așteaptă o carieră de profesoară pentru care se pregătea încă de când era mică: „Din perioada copilăriei, îmi amintesc, cu drag, de momentele amuzante când îmbrăcăm pe furiș ținutele mamei, îi foloseam produsele de machiaj și jucam în oglindă rolul de profesoară.”

 

Ca un campion, așa a crescut Bogdan Stoica, iar asta l-a ajutat pentru ceea ce a urmat în cariera lui: „Una dintre cele mai frumoase amintiri o am de la vârsta de 5 ani, de ziua mea, când m-am trezit și tatăl meu m-a ridicat pe umeri, mama și fratele meu mi-au adus un tort și mi-au cântat „La mulți ani !”. O surpriză frumoasă care mi-a rămas întipărită în memorie.”

 

Cu nostagie, Cezar Ouatu își amintește despre momentul în care dorul de părinți l-a copleșit: „Cea mai frumoasă amintire este legată de momentul în care mi-am revăzut tatăl, după 6 luni în care el lucrase în Austria. Dorul era foarte mare și la un moment dat el a reușit să ne facă viză. Când eram la vârsta de 7 ani și am ajuns la Arad, unde există o gară în care nu voi uita niciodată, cum alergam fiecare din câte o parte a peronului – parcă din două lumi diferite, dar cu un dor nemărginit.”

 

Iubirea pentru animale i-a marcat copilăria Elenei Chiriac și a ajutat-o să înțeleagă cât de importantă este grija pentru acestea: „Când aud cuvântul copilărie, primul lucru la care mă pot gândi sunt animalele. Întotdeauna am avut o pasiune pentru pisici, pot spune că sunt slăbiciunea mea. De când eram mică, ofeream adăpost tuturor pisicilor de pe stradă, chiar dacă părinții mei nu erau întotdeauna de acord. De multe ori, se trezeau cu ele în casă fără să știe. Ajunsesem la un moment dat să avem chiar 20 de pisici în curte.”  

 

Un actor hotărât, George Piștereanu a învățat o lecție importantă despre muncă, încă de când era copil: „Îmi amintesc că tata își dorea să construiască o casă, pe pământ, ceea ce era un element comun la machedoni: au nevoie să-și construiască o casă. A muncit foarte mult în Italia și avea multe idei pe care dorea să le pună în aplicare. Aveam 12 ani când am început. Eram eu, tata, fratele meu și 1-2 băieți care ne ajutau când puteau să vină, deoarece în 2002 se găseau foarte greu oameni care să ne ajute datorită boom-ului imobiliar. Îmi amintesc bucuria pe care o simțeam când se punea cărămidă peste cărămidă. Țin foarte bine minte când am făcut acoperișul și cum eu băteam lemnele acelea lungi pe casă, iar asta îmi dădea o emoție pentru că simțeam cum va rămâne ceva în urmă.”

 

Și Anda Adam a primit lecții importante din partea familiei pe care își dorește să le dea mai departe fetiței ei: „Îmi amintesc și acum de faptul că părinții și-au dorit mereu pentru noi să avem principii de la care să nu ne abatem, să credem în noi și să muncim pentru ceea ce ne dorim să obținem. Mereu am ținut cont de faptul că este important să emani o energie pozitivă și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Îmi doresc să îi transmit și fetiței mele aceleași valori și să o văd cum crește cât mai frumos.”

 

Dacă orășenii vor reuși să demonstreze că se pot adapta oricărui mediu sau dacă provocările Fermei îi vor lua prin surprindere, vom afla curând în Ferma: Orășeni versus săteni.

 

Comentarii

Reality Show

Giulia Nahmany: „O să-mi iau această forță și o să o aplic în viața reală.”

Avatar

Published

on

              Au fost eliminați în prima seară, au mers împreună în pădure, au revenit împreună în Fermă… și au luptat unul contra altuia pentru un loc în competiție! Alianța primilor bandiți, Gabi și Giulia s-a încheiat! Giulia Nahmany a pierdut duelul și a plecat acasă, mânată de un gând impresionant: „O să-mi iau această forță și o să o aplic în viața reală”.

 

Deși Giulia a insistat că și-a pus toată puterea în luptă, colegii au simțit că duelul a fost unul inegal: „Îmi pare rău că nu ne-a oferit o luptă pe cinste”, a spus Andrei Stoica. Întorși în Fermă, concurenții și-au exprimat regretele pentru plecarea fostei bandite, dar au și început să facă planurile pentru a o răzbuna și a-l face pe Gabi să regrete că a rămas în casă!

 

Emisiunea a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 5.7 puncte de rating și 18.2% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut 4 puncte de rating și 13% share.

Clătite cu ciocolată! Părea un dulce la care fermierii doar visau, dar care aseară a devenit realitate. După duel, în casă, îi aștepta un borcan cu cremă de ciocolată care putea fi mâncat doar cu o condiție: dacă era servit direct de pe un concurent de gen opus. Cum băieții s-au arătat timizi și deloc dornici să își ajute colegele pentru a-și satisface pofta de dulce, fetele s-au descurcat: „Am respectat regula, dar am făcut-o mai frumoasă”, a menționat Elena.

 

Seara s-a încheiat cu una dintre cele mai sincere și deschise discuții strategice de până la acest moment! Piștereanu, Anna Lesko, Andrei și Ana Maria Ababei au decis că este momentul să ia frâiele jocului în mâini și să aranjeze câștigătorul viitorului duel de fermier șef! Dacă planul lor va funcționa sau nu, aflăm marțea viitoare!

 

Noi probe care îi vor pune în dificultate, răsturnări de situație care îi vor face să realizeze că drumul spre marea finală este încă foarte lung și momente în care emoțiile vor învinge în fața raționalului, nu pot fi ratate săptămâna următoare în Ferma. Orășeni vs Săteni, cel mai puternic experiment social!

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Reality Show

Pavel Bartoș și Smiley au îndeplinit aseară Visuri la cheie pentru Roberta, campioana cu zeci de medalii

Avatar

Published

on

            Visul Robertei a devenit realitate, de astăzi fata privește cu încredere spre un viitor promițător care îi va permite să fie cine își dorește. Oamenii au fost cuceriți de talentul ei și de dedicarea pe care o are de la o vârstă fragedă. Deși abandonul părinților i-a creat o traumă, Roberta este puternică și, cu sprijinul bunicilor, va urca cu pași repezi în cariera de gimnastă.

 

Pe lângă renovarea locuinței, Roberta a avut ocazia să petreacă timp cu doi oameni pe care îi îndrăgește atât de mult: Pavel Bartoș și Smiley. Visul ei era să-i cunoască pe cei doi prezentatori, iar Dragoș Bucur i-a îndeplinit dorința și a avut parte de un moment special cu simpaticii Pavel și Smiley.

             „Am avut emoții mari în acel moment! A fost o clipă în care am realizat că un gest mic poate aduce atât de multă bucurie. Ar trebui ca toți să facem asta, mai des! Având în vedere situația ei, e bine că i-am putut aduce câteva clipe de fericire. Și nu doar pentru că ne-a cunoscut pe noi, ci și pentru că a lor casă a fost făcută și vor avea unde să trăiască mult mai bine”, a spus Pavel.

 

Săptămâna viitoare Dragoș Bucur, Cristina Joia, Omid Ghannadi și Laura Boghiu vor ajunge în Vedea. Nu ratați miercuri povestea unei mame care a trecut prin momente teribile și a ajuns să crească singură 6 copii.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Reality Show

Ferma: Provocările cu șobolani se împletesc cu jocul de adevăr și provocare!

Avatar

Published

on

            Augustin Viziru s-a alăturat concurenților în Ferma! Și nu doar că s-a alăturat, dar a reușit să câștige duelul cu George Piștereanu și să devină noul fermier șef al competiției. Mandatul lui a început cu o deviză neașteptată: „Pauzele lungi și dese… cheia marilor succese”.

 

Ziua nu a fost deloc ușoară pentru fermieri când au primit noi provocări din partea Mihaelei. Dacă sarcina săptămânii le-a adus zâmbetul pe buze deoarece au de pregătit mălai din 2 tone de porumb, cea de-a doua misiune i-a șocat: fetele nu mai au voie să calce prin bucătărie, trebuie să fie purtate pe brațe de băieți!

 

Și de parcă nu erau suficient de obosiți și înfometați, seara le-a adus un cadou la care nici nu visau: fiecare a primit câte 2 șobolani de care trebuie să aibă grijă! În această seară, noii prieteni vor deveni aliații lor într-o luptă contra vitezei! Cine va reuși să-și consolideze relația cu animalele de companie și să câștige proba, descoperim în câteva ore!

Între atâtea probe și misiuni tot mai dificile, fermierii vor primi și un joc: adevăr sau provocare! Acesta se va dovedi a fi șansa perfectă pentru a afla câți parteneri a avut Anna Lesko, dar și care este părerea Giuliei despre acest subiect. „Eu cred în iubire. A face dragoste este ceva înălțător și frumos.”, va fi concluzia Giuliei care va atrage atenția tuturor colegilor!

 

Urmează o seară cu răsturnări de situație, cu o probă pentru mâncare și o potențială recompensă care va scoate la iveală reacții total neașteptate și o decizie a fermierului șef cu privire la duelistul săptămânii care va readuce conflictele în casă! Cum își va motiva servitorul să meargă la duel alegerea făcută pentru a-i fi adversar și ce comentarii vor avea colegii lor, aflăm de la ora 22:30 în Ferma. Orășeni vs Săteni.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Facebook

Trending