Connect with us

Radio

Orașul Faptelor Bune revine în și pentru inimile românilor

Published

on

Foto Credit: RADIO ZU

Radio ZU anunță, din nou, cea mai frumoasă săptămână de radio din an

Campania “Orașul Faptelor Bune”, cea mai frumoasă săptămână de radio din an, a ajuns în 2022 la cea de-a opta ediție.
Casa Radio ZU se construiește deja în inima orașului Oradea, unde vor locui și anul acesta cei 9 DJi Radio ZU care, timp de 7 zile, și-au asumat misiunea să aducă alături oamenii care au nevoie de cât mai mulți oameni care au de unde.

Orașul Faptelor Bune își va aprinde luminile, în centrul Târgului de Crăciun din Oradea, în săptămâna de dinainte de Crăciun, care anul acesta înseamnă perioada 16 – 22 decembrie. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Vlad Drăgulin, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă The Hitman, Răzvan Popescu, Cuza și Raluca Benavides, vor fi on-air 24 de ore din 24, pentru a ajuta la îndeplinirea cât mai multor faptelor bune.

„Ne-am făcut valizele ca să ne facem și anul ăsta la inimă analizele. Orașul Faptelor Bune, cea mai frumoasă săptămână de radio din an, se întâmplă între 16 – 22 Decembrie, #CasaRadioZU se construiește deja la Oradea. E primul an în care vom relua și concertele, în fiecare seară. Și timp de 7 zile, închiși într-o casă de sticlă, vom uni iar milioane de inimi, încercând să depășim recordul anului trecut. Puteți înscrie deja poveștile de ajutor pentru #OFB2022 pe radiozu.ro/orasulfaptelorbune.”, a declarat Mihai Morar, în Morning ZU.

Platforma Orașul Faptelor Bune, găzduită de site-ul radiozu.ro, a fost lansată și „așteaptă” să primească poveștile celor care au nevoie. Tot aici, cei care au de unde, se pot oferi să ajute, își pot alege cazurile pe care vor să le susțină, fie că o fac individual, prin intermediul platformei, fie că o fac în direct la radio.
 
„Platforma Radio ZU este lansată și așteaptă să fie populată de oameni care au nevoie, dar și de cei care au de unde să ofere un ajutor, mai mare sau mai mic, în Orașul Faptelor Bune. Istoria celor 7 ani consecutivi ne demonstrează faptul că românii de pretutindeni simt că mână de la mână, împreună, facem România mai bună!”, declară reprezentanții Radio ZU.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending