Cifra de afaceri a uneia dintre cele mai mari agentii de media
Connect with us

ALL MEDIA

Cifra de afaceri a uneia dintre cele mai mari agentii de media, a scazut dramatic

Published

on

Potrivit managing director-ului Optimedia , Cezar Batog, cifra de afaceri a companiei a scazut drastic anul trecut din cauza ordonantei de urgenta, informeaza wall-street.ro.

Cezar Batog nu a precizat care a fost scaderea, fata de anii precedenti, dar in urma cu 2 ani, cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la peste 10,45 milioane de euro, iar profitul a fost in jur de 660.000  de euro. Acesta a mai spus ca pentru anul 2014, preconizeaza o cifra de afaceri la fel ca in 2013, daca lucrurile raman neschimbate in ceea ce priveste, modalitatea de decontare a difuzarilor.

Conform studiului Media Fact Book, realizat de agentia de media Initiative, in anul 2013 investitiile in publicitate erau estimate la circa 295 milioane de euro, cele in televiziune erau estimate la 183 milioane de euro, iar cele in internet la 46 milioane de euro. Ordonanta de urgenta care a afectat veniturile companiei Optimedia, a impus ca plata pentru achizitia de publicitate sa fie facuta direct statiilor tv si nu agentiilor cum era initial. Optimedia este una dintre cele mai mari agentii de media pe pe piata locala, fiind infiintata in anul 1997  in Romania. Compania a trecut printr-o tranzactie cu grupul francez Publicis, al treilea jucator de pe piata de comunicare la nivel mondial.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending