Oreste a devenit profesor de paranormal dar este tentat sa revina la TV!
Connect with us

Life Style

Oreste a devenit profesor de paranormal dar este tentat sa revina la TV!

Published

on

Dupa ce a parasit Antena 2 si a renuntat la emisiunea “Codul lui Oreste”, jurnalistul Oreste s-a dedicat cursurilor si conferintelor de spiritualitate, potrivit Click!

„Totul a început în 2008, însă în ultimele luni aceste cursuri de dezvoltare personală au luat amploare. Până în momentul de faţă am strâns câteva mii de cursanţi. Eu nu ţin însă cont de cantitate, ci de calitate, nu există un nucleu de oameni care vin în permanenţă, pentru că am descurajat sectarizarea. Ai venit, ai văzut, ai plecat mai departe. Eu şi colegul meu, Doru Bem, vrem doar să transmitem nişte cunoştinţe. Ideea mi-a venit în momentul în care am experimentat pe propria piele exerciţiul ăsta al autocontrolului, al meditaţiei”, a declarat Oreste Teodorescu pentru Click!

O şedinţă petrecută în compania lui Oreste durează cinci ore şi costă 200 de lei, însă cei care pleacă de acolo sunt cu adevărat schimbaţi şi „loviţi” de o revelaţie.

Oreste a  părăsit Antena 2,anul trecut in octombrie motivând plecarea prin afirmatia „nu-şi mai găseşte locul şi menirea într-o asemenea cloacă morbidă” renuntand astfel la divertismentul TV, dupa cum RADAR DE MEDIA a scris AICI.

Despre posibila reintoarcere pe micile ecrane, Oreste a declarat pentru Cick:

 „M-ar interesa ceva mai serios, poate chiar emisiunea pe care am făcut-o, aş continua-o pe site-ul meu. La televizor m-aş mai vedea şi în emisiuni sociale şi politice, însă divertisment, no way (în nici un caz). Poate la Realitatea TV sau la Digi 24 aş face ceva”, 

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending