Connect with us

ALL MEDIA

Oreste Teodorescu, retinut pentru protestele de la Pungesti

Avatar

Published

on

Jurnalistul Oreste Teodorescu a fost reținut de forțele de ordine în timpul protestelor din comuna Pungești, unde a participat în semn de solidaritate cu vasluienii care se opun explorării gazelor de șist, informeaza nasul.tv.

Oreste a mers ulterior la sediul Poliției Vaslui pentru a depune o plângere penală împotriva șefului Detașamentului de Poliție pentru Intervenție Rapidă (DPIR) pe care îl acuză că se afla în stare de ebrietate și că i-a agresat verbal pe protestatarii aflați în fața sediului IPJ.

Sâmbătă, au mai fost reținuți la Pungești, alături de alți protestatari, Willy Schuster și fiica sa, Michelle, Erwin Albu, Vlad Ioachimescu si Claudiu Crăciun.

Manifestanții anti-gaze de șist din comuna vasluiană Pungești s-au luat la bătaie cu jandarmii care nu permiteau accesul în curtea amenajată de Chevron în perimetrul unde gigantul vrea să înceapă explorarea gazelor de șist. Peste 500 de locuitori ai comunei și persoane din alte județe ale țării protestează împotriva deciziei companiei americane de a începe căutarea resurselor neconventionale.

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending